maanantai 3. heinäkuuta 2017

IDYLLINEN AUTIOTALO
Uusi päivä ja uusi viikko. 

Tänään jatketaan maalaushommia jotka sade eilen keskeytti. Saunamökki saadaan valmiiksi maalattua tänään ja värimaailma on sama kuin aikaisemmin maalaamassamme VAJASSA.

Tämän kuvan otin muutama viikko sitten kun ajoimme ohi autiotalon, jota ihailen aina ohi kulkiessa. Paikka on niin idyllinen ja ihmettelen miksei kukaan ole siitä kunnostanut itselleen paratiisia.

Mutta huomenna pääsen kuvaamaan paratiisia, nimittäin mökkimatkamme varrella ihailen entistä melkein autiotaloa, josta nykyiset asukkaat ovat muutamassa vuodessa tehneet mitä ihastuttavimman kokonaisuuden.

Jos vanhat talot ja pihat kiinnostavat, niin olehan kuulolla!


MUKAVAA MAANANTAITA JA UUTTA VIIKKOA!


16 kommenttia:

 1. Tuohan on hyvässä kunnossakin...ei näytä autiotalolta. Meidän lähellä on autiotalo ja on kyllä siinä kunnossa, ettei sisälle uskaltaisi mennä. Hyvää alkantta viikkoa!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ainakin ulkoa aika hyväkuntoiselta näyttää, tiedä sitten millainen sisäpuoli on. Kauan on ainakin asumattomana ollut. Mutta vaikka sisäpuolen joutuisikin uusimaan kokonaankin, niin kaunis ulkokuori kuisteineen olisi jo valmiina.

   Poista
 2. Mä välillä mietin autiotalojen kohtaloita! Mitähän on käynyt ja miksei taloja sitten kunnosteta...

  Mukavaa viikkoa!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niinpä. Ja luulisi nykyään löytyän nuoria perheitäkin jotka olisivat kiinnostuneita vanhan kunnostamisesta ja maalle muutosta. Vaikka tämä taitaa olla vain jotain 10km Maarianhaminasta, joten matka kaupunkiinkaan ei ole pitkä.

   Poista
 3. Autiotalot saavat mielen hiukan apeaksi. Mistä syystä kukakin on talon jättänyt ja laittanut ovet säppiin? Onneksi jotkut tekevät niistä paratiiseja ja talot saavat uuden elämän.
  Pilvipoutaista maanantaita toivottelee Maija Myrskyluodolta

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tuota autioituneeksi jättämistä minäkin aina mietin kun tällaisia taloja kohtaan.
   Täällä paistaa tänään aurinko, mutta koleaa on silti.

   Poista
 4. Mulle tulee kuvasta sellainen olo, että talo ei ole autio, vaan sellainen, jossa asustaa hyviä henkiä. Siitä tulee jotenkin sellainen lämmin olo. Toisin kuin joistain autiotaloista, jotka on suorastaan pelottavia.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tuo onkin jotenkin "valoisa" ja ihana.

   Poista
 5. minulle tulee aina suru, kun näen kauniin vanhan hylätyn talon. Kaikki hylätyt ei tietenkään saa samaa reaktiota aikaan, mutta juuri tuollaiset, kauniit joiden pitäisi olla täynnä elämää <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Haikealta tuntuu kun ajattelee mitä kaikkea vanha talo on nähnyt ja nyt seisoo tyhjänä.

   Poista
 6. Ollaan kuulolla!💛💚💙 ihanan tunnelmallinen kuva🤗☀️☀️aurinkoa viikkoosi!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiva, tiedän ainakin että yksi lukee tulevan postaukseni.
   Mukavaa viikkoa sinullekin.

   Poista
 7. Kuulolla ollaan täälläkin, koska kaikki vanha kiinnostaa aina.

  VastaaPoista