lauantai 17. kesäkuuta 2017

PUNAISTA, VAI JOTAIN IHAN MUUTA...?


Tänään meillä jatkuu maalaushommat. Vanha vajamme saa uutta väriä pintaansa.
Se on ollut saman värinen kuin itse mökkikin, mutta nyt tulee hiukan uutta väriä. Kuvia tulee blogiin kunhan homma on valmis.
Punaista seinäväriä ei kuitenkaan tule, vaikka sitäkin hiukan tuumailtiin.

Kauniitahan nuo punamultaseinät ovat, mutta ei sitten kuitenkaan ihan sitä mitä me mökiltämme haluamme. (Kuvat Önningebystä, Jomalasta)Kohta lähden noutamaan lapsenlapsiamme tänne. Saa nähdä mitä viikonlopun ohjelmaan heidän kanssaan sisältyy.MITÄ SINUN VIIKONLOPPUSI SISÄLTÄÄ?

12 kommenttia:

 1. Maalaaminen onkin kivaa, kunhan ei joudu kiipeämään ihan mahdottomiin paikkoihin.
  Mökille ollaan menossa isompi lapsenlapsi mukana tekemään juhannussiivousta.
  Hyvää maalaussäätä ja ihania hetkiä lapsenlasten kanssa 😊 T.Maija myrskyluodolle.blogspot.com

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mieluiten maalaan minäkin vaan sen verran korkealta mihin maasta ylettää. Te laitatte mökin siistiksi juhannukseksi, sitten sinne onkin ihanaa mennä viettämään kesän kohokohtaa.
   Ihanaa viikonloppua sinullekin. Toivottavasti ehditte siivouksen lomassa nauttiakin!

   Poista
 2. Oikein ihanaa viikonloppua :)

  VastaaPoista
 3. Ihanaa viikonloppua - ja mielenkiintoista nähdä uusi väri;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Lady. Nyt kun vasta osa on maalattu, tuntuu kuin olisi tulossa ihan uusi rakennus. Kyllä maali saa paljon kohennusta aikaan.

   Poista
 4. Punainen on kyllä oma lempiväri eli tykkään. :) Mutta niin on sininenkin tai vaaleansininen eli vaikeaksi menisi päättäminen.

  Kivaa viikonloppua lastenlasten kanssa. <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Paljon on kauniita ehdokkaita rakennusten väriksi.
   Vauhdikasta menoa on ollut.

   Poista
 5. Millaisen värin olet valinnut, odotan mielenkiinnolla. Minulla oli ihana viikonloppu, kun lapset puolisoineen olivat mökillä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Muutama päivä pitää vielä odottaa ennenkuin saa valmiista maalaustuloksesta ottaa kuvia. Teillä onkin sitten ollut ihana perheviikonloppu!

   Poista
 6. Nythän tämä käy jännittäväksi! Joku aika sitten aloin vakavissani miettiä olenko täällä nähnyt yhden ainoaan punaista tupaa. En saanut yhtään mieleen. Punamullassa on kyllä tunnelmaa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kun tänne aikoinaan muutimme, tuntui ettei täällä muun värisiä taloja olekaan kuin punaisia. Siitä tuli jonkinlainen ähky ja kun mökkimme valmistui, niin halusimme väriksi kaikkea muuta kuin punaista.
   Vanhaan torppaan ja vanhoihin taloihin punainen mielestäni on hieno väri, mutta 80-90-luvuilla rakennetuissa taloissa en siitä niinkään tykkää.
   Voi kun pääsisit joskus täällä käymään. Ihastuisit varmasti. Niin erilaista uskon täällä olevan kuin siellä "isossa maailmassa".

   Poista