keskiviikko 12. marraskuuta 2014

NGL-1

Hei!

Aurinko paistaa sumun lävitse tosi kauniisti tänään. Pari tuntia vielä kotona ja sitten iltavuoroon taas. Jäljellä enää 20 työpäivää!

Viikonlopuksi tiedossa kivaa. Varasin juuri laivaliput Viking Linelta, sen vuoksi tuo tämän päiväinen kuva, jonka löysin heidän sivuiltaan TÄÄLTÄ (klikkaa). Matkojen tilaamisen saa tehtyä tosi näppärästi netistä, kuten varmaan kaikki jo tietävätkin. 


Tehdään parin päivän matka ystävien luokse Turkuun. Turussa ei olekaan käyty kuin viimeksi kesällä, joten kiva on päästä sinne. Tiedossa on mukavaa yhdessäoloa ja toivoisin että ehdimme piipahtaa myös keskustassa katsastamassa josko jo joulun merkkejä on näkyvissä ja mahdollisesti voisi hankkia jo jotain lahjaa. 

Eipä kuitenkaan haittaa vaikkei mitään ostettaisikaan. Yleensäkin minulla on sellainen vika, että kun matkoilla olisi mahdollisuus hankkia jotain sellaista, mitä jo pidemmän aikaa on ajatellut, niin sitten tuleekin epäröinti ja ostos jääkin tekemättä. Kotona sitten saa harmitella kun ei osannut ostopäätöstä tehdä. Voihan tietysti olla, että näin jääkin moni turha ostos tekemättä ja sehän on pelkästään hyvä asia. Tuntuuko tutulta moinen käytös?

Nyt kuitenkin vähän aamun hommia tekemään ennen töihin lähtöä.


OIKEIN KIVAA MARRASKUISTA KESKIVIIKKOA!

11 kommenttia:

 1. Vink, vink! Piipahda ihmeessä Aveliassa ja Adalmiinan Helmessä, jos vaan ennätät. Molemmat pullollaan kaikkea kaunista kotiin ja joululahjaksi. Jos olette vielä sunnuntaina Turussa, menovinkkinä Åblogien ja ystävien joulumyyjäiset Hansa-korttelissa.
  Mukavaa matkaa Turkkusse!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Vähän on tiukka aikataulu, joten en vielä tiedä mitä ehditään.

   Poista
 2. ♥Oikein mukavaa ja antoisaa reissua!

  VastaaPoista
 3. Tervetuloa Turkuun! Antoisaa kaupunkilomaa. Minä aina mielelläni suosittelen Forum Marinum'ia. Se on mainio paikka ja sopii merestä pitäville. Mutta mitä teettekin, nauttikaa!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Tuulia! Meillä on vain yksi kokonainen päivä aikaa, joten saa nähdä missä ehditään käydä. Nautitaan!

   Poista
 4. Mukavaa Tgurun reissua. Voi kun pääsisi taas siellä käymään.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Arleena! Liian harvoin tulee meidänkin siellä käytyä.

   Poista
 5. Reissunne kuulostaa ihanalle! Oikein mukavaa matkaa teille! <3

  VastaaPoista