torstai 23. lokakuuta 2014

VIELÄ EHDIT MUKAAN ARVONTAAN
Vaikka onkin vapaa viikkoni, niin ohjelmaa löytyy joka päivälle. Ja sehän on hyvä juttu. Huonoa on puolestaan se, että pientä flunssanpoikasta pukkaa päälle. Eilen se tuntui kurkkukipuna ja iltaa kohden pää alkoi tuntua aika raskaalta ja hartiatkin kolottivat.
Illansuussa syötiin kevyt salaattiateria ja yhdeksän jälkeen kömmin sänkyyn. Yö meni sentään hyvin särkylääkkeen voimalla, ja aamulla vointi oli ehkä hitusen parempi kuin illalla.
Tänään olisi vuorossa data-kurssi. Saa nähdä kuinka sinne jaksan.
Onneksi nämä kausiflunssat ovat aika nopeasti ohi menevää sorttia kohdallani ja harvemmin niihin sairastunkaan. Tämän päivän otan kuitenkin rauhallisesti.

Tuulista säätä ovat luvanneet koko viikoksi. Tarkoituksenamme on mennä mökille viikonlopuksi ja lehtipuhallinkin tuli ostettua, jotta saataisiin ne miljoonat pienet koivunlehdet kerättyä jotka nyt peittävät nurmikon.


Viikonloppu lähestyy ja niin lähestyy myös lauantai-ilta ja silloin suoritetaan blogissani arvonta. Jos et vielä ole osallistunut, niin menepä kipin kapin laittamaan kommenttisi TÄNNE (klick), niin olet mukana arvonnassa.

5 kommenttia:

 1. Kauniita ja herkullisia kuvia!
  Pikaista paranemista sinulle! <3

  VastaaPoista
 2. Nyt on kai liikkeellä flunssaa. Toivottavasti menee nopeasti ohi sinulla.
  Salaatit ovat mieliruokiani, niihin ei kyllästy.

  VastaaPoista
 3. Niin herkullisia kuvia. Toivottavasti flunssa ei ota niskaotetta- lepoa ja kuumaa mehua .. se taitaa olla paras keino.

  VastaaPoista
 4. ♥pikaista paranemista! ihania kuvia!

  VastaaPoista
 5. Susanne, arleena, Anne ja Riitta Sinikka: Kiitos kommenteistanne. Flunssa jatkuu vielä, mutta varmaan maanantaiksi olen terve, silloin kun pitää mennä töihin!

  VastaaPoista