sunnuntai 26. lokakuuta 2014

UUTTA SEINÄLLÄ JA ARVONNAN VOITTAJA

Talviaikaan on siirrytty ja se tietää tämän päivän osalta sitä, että meillä on tunti enemmän aikaa tehdä kaikkea kivaa. Talviaika blogissani taas tarkoittaa sitä, että täällä postaillaan yhä enenevässä määrin kaupunkikodista.
Kuten jo eilen vihjailinkin, niin sisustusrintamalla on tehty pientä muutosta.

Kaivettiin nimittäin nämä kaksi hyllyä vinttikomeron perukoilta, ostettiin purkki mustaa maalia ja parin maalauskerran jälkeen niistä tulikin kuin uudet. Aikaisemmin ne olivat valkoiset, mutta koska kaupunkikotimme on aika vaalea sisustukseltaan, niin valkoiset tuntuivat hukkuvan tapetteihin. Musta sopiikin oikein hyvin. Kaikki mikä meillä nykyisin maalataan, maalataan näköjään mustaksi.

Hyllyille laitoin perheemme valokuvia. Muutin ne vaan ensin värikuvista mustavalkoisiksi yhtenäisyyden saavuttamiseksi. Valokuvien kehykset ovat myös kaikki vanhoja. Aikaisemmin kehykset olivat väreiltään sinisiä, vihreitä ja vaikka mitä, mutta nekin maalattiin samalla mustalla kuin hyllyt. Pari kehystä oli harmaita ja ne saivatkin jäädä entiselleen.
Vasemmalla näkyy kirpparilta ostamamme peili, jonka kehykset alunperin olivat männyn väriset vaaleat, mutta josta jo ostohetkellä tiesin, että se maalataan. Peilin paikka oli myös jo heti alusta alkaen selvä ja nyt kun keksin hyllyt ja valokuvat siihen viereen, niin  asetelma on valmis ja oikein mieleiseni.
Tänään selviytyi arvonnan voittaja.
Ja voittaja on
Hukkakukka
"Kahdella arvalla mukana :)"
Otan sinuun yhteyttä osoitetietojen saamiseksi. Onnea voittajalle ja kiitos kaikille osallistuneille!

Päivän säästä näyttää tulevan aurinkoinen. Flunssa selätetty ja iltapäivällä mennään tyttöjen kesken leffaan Muumit Rivieralla-elokuvaa katsomaan!

Mukavaa päivää!

10 kommenttia:

 1. Valokuvat omista läheisistä ovat hyvä juttu. Meidän valokuvaseinämme on vanhentunut kauan sitten. Jotain pitäisi tehdä. Toisaalta nuo vanhatkin kuvat ovat mukavaa katsottavaa :-)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Eiväthän ne kuvat koskaan pysy oikein ajan tasalla. Ainakin lapset muuttuvat kasvaessaan koko ajan.

   Poista
 2. Hyvälle näyttää mustavalkoiset kuvat hyllyillä. Kaunis kokonaisuus!
  Onnea arvonnan voittajalle!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Palkinto on jo matkalla voittajalle.

   Poista
 3. Todella tyylikkään näköistä! Pitäisikin ottaa omatkin kehykset kaapin kätköistä ja maalailla ne yhteneväisin värein. :) Onnittelut voittajalle!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Vähällä vaivalla ja rahalla saa ison muutoksen aikaan.

   Poista
 4. Tulipa ryhdikkään kauniit tauluasetelmat.

  VastaaPoista
 5. Musta väri tuo kivasti särmää muuten vaaleaan sisustukseen.
  Onnistunut uudistus, tykkään kovasti!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo, sopii omasta mielestänikin hyvin.

   Poista