torstai 5. kesäkuuta 2014

GRILLISTÄ KUKKATELINEEKSI

Ostin muutaman kesäkukan lisää ja päätin kokeilla minkälaisilta ne näyttäisivät hiukan erilaisessa astiassa. Mietin tätä jo viime kesänä, mutta se jäi silloin toteuttamatta.

Kukkien astiaksi päätyi tämä jo parhaat päivänsä varsinaisessa käyttötarkoituksessaan nähnyt grilli/ulkotuliastia. Emme pitäneet siinä enää tulta viime kesänä ja se on ollut ulkona koko talven ja ruostunutkin aika tavalla. Harmi vaan, että ainoastaan toisen puolen jalat ovat ruostuneet, mutta toisen puolen jalat ovat alkuperäisen mustat. Porasin muutaman reiän astian pohjaan että liika vesi pääsee pois.

Istutin astiaan tähtisilmiä, kahta väriä sekä murattia. Olin ajatellut laittaa asetelman sisääntulo-oven viereen, mutta luulen, että se ei olisi ollut tarpeeksi aurinkoinen paikka tähtisilmille ja niinpä paikaksi tuli terassi, johon paistaa aurinko koko iltapäivän ja illan. Taimimyymälän myyjä sanoi, että jos tähtisilmät eivät saa tarpeeksi aurinkoa, niin niiden kukat menevät suppuun ja auringossa taas aukeavat kauniisti. Muratin auringon sietokyvystä en ole varma, mutta siinä ne nyt ovat kumpikin samassa astiassa.Pyöriä olisi ehkä pitänyt "vanhentaa" jollain tavalla, mutta saavat nyt kelvata tällaisina.


Tästä grilli/ulkotulilaitteesta jäi vielä kansi ja verkko, jossa on avattava luukku ja mietin niille myös uutta käyttötarkoitusta. Vihjeitä?

4 kommenttia:

 1. Kiva idea ja sopii hyvin kukka-astiaksi

  VastaaPoista
 2. Hienon kukkatelineen olet ideoinut!
  Ihania nuo tähtisilmät <3

  VastaaPoista
 3. ♥ tosi, tosi kiva, ja kaunis asetelma siinä!

  VastaaPoista
 4. Hauskan mallinen grilli/kukkateline :) mulla oli viime vuonna vanha pallogrilli kukkia varten, vielä en ole siihen mitään istuttanut :))
  Ihanaa viikonloppua!

  VastaaPoista