sunnuntai 22. huhtikuuta 2018

HIDAS VAI NOPEA POSTI?HYVÄÄ JOULUA!
Mitä sinä tuumisit jos saisit joulukortin näin keväällä?


Ajattelisitko, että tulipa kortti hyvissä ajoin, vai miettisitkö missä kortti on näin kauan viipynyt, kun joulusta on sentään jo nelisen kuukautta.

Minä mietin kortin seikkailua, sillä ystävämme kiitti meiltä saamastaan joulukortista eilen. Hän oli liittänyt lähettämäänsä kuvaan kuvan meidän viime jouluksi lähettämästä kortista ja siinä oli postileima 11.12.2017. Jostain syystä kortti löysi perille vasta eilen.

Eilen oli lauantai, jolloin postia ei edes kanneta, joten hämmästystä riitti. Tuli mieleen että posti on ehkä vahingossa pudottanut kortin väärään osoitteeseen ja tuo väärä saaja puolestaan on hävittänyt kortin jonnekin ja löytänyt sen vasta nyt siivotessaan.

Tai sitten postilla aika on mennyt talven lumitöissä eikä korttia ehditty toimittaa ajoissa.
Vaikka nuo oheistoiminnat postinjakelussa taitavat olla vain mantereen postimiehillä ja -naisilla. En ainakaan ole kuullut vastaavasta täällä meillä päin.

Mutta kyllä täälläkin posti osaa koheltaa. Viimeksi törmäsin siihen pari vuotta sitten, kun tilaamaamme kasvihuonetta ei alkanut kuulua. Mitä sille tapahtui, sen voit lukea TÄÄLTÄ.

No, möhläys kerran kahdessa vuodessa voidaan kai antaa anteeksi.

Onko sinulla vastaavia kokemuksia postin kanssa?


 MUKAVAA PÄIVÄN JATKOA!

8 kommenttia:

 1. No onpas tosiaan kestänyt kortilla löytää tiensä perille :D Itse tuumailin ensimmäisenä, josko kortti olisi mennyt väärään osoitteeseen ja nyt vasta joku on selvitellyt postia ja toimittanut kortin perille.

  Mutta miksi postia selviteltäisiin vasta nyt? Mitä on tapahtunut? Siinäpä miettimistä :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ei varmaan saada tietää missä kortti on seikkaillut.

   Poista
 2. Sentään meni perille, vaikka kovalla viiveellä. Varsinkin kun postimerkkien hinnatkin nykyisin jo aika suuria, toivoisi postin menevän sillä hintaa perille ajallaan. Valitettavasti aika monta kirjettä ja pakettia on meilläkin hukkunut, eikä posti tunnu tietävän minne.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tuo postin perillemenemättömyys voi joskus olla varsin merkityksellistäkin kun on jostain tärkeästä asiasta kyse. Joulukortti sinne tai tänne ei maailmaa hetkauta, mutta periaatteessa postinkulkuun pitäisi voida luottaa.

   Poista
 3. Hih...ajoissa tulivat!
  Miehenihän sai tässä yksipäivä kutsun tutkimuksiin, jotka olivat aamulla klo 8...kutsu tuli tutkimuspäivänä noin klo 11...:)
  Mutta enonipa sai pääsiäiskortin, jonka pistin Piikkiössä postiin ja seuraavana päivänä eno soitti ja kiitti kortista...että joskus se Postikin kulkee..:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Me ollaan sitten jo tavallaan lähetetty hänelle tulevan joulun kortti :)
   Toivottavasti miehesi ei tuon kömmähdyksen takia joutunut odottamaan uutta tutkimusaikaa kohtuuttomasti.
   Pääsiäiskortti meni ripeästi perille!

   Poista
 4. No ohhoh!
  Minä olenkin kritisoinut sitä, että postimerkkien hinnat nousee koko ajan ja palvelu huononee samaa kyytiä. Olen koko ikäni kirjoittanut kirjeitä ja kortteja, että voi hatuttaa nykypäivänä kun niidenkin lähettämisestä on tullut haastavaa välillä. Saati ihania kirjepapereita ei enään meinaa löytää mistään. Jospa tämäkin menisi sykleissä ja käsinkirjoitetut kirjeet tulisivat jälleen muotiin...
  Ihanaa päivää sateisesta Hakkenpäästä <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hinnat tosiaan nousee. Muistan että ennen pakettienkin lähettäminen oli hyvinkin edullista, mutta nyt kun lähettää paketin tuntuu että lähettäminen maksaa enemmän kuin mitä sisällön arvo on.
   Tääll satoi yöllä, mutta nyt paistaa. Jostain pitäisi vielä saada lämpöä!

   Poista