sunnuntai 8. tammikuuta 2017

VOI RÄKÄ!
Viime postauksessa olin kaivanut esiin joskus aikaisemmin jo julkaisemani Inkiväärishotin reseptin.

"Vain otettu lääke auttaa", vai miten se menikään.

Olisi ehkä ollut aiheellista myös valmistaa sitä ja nauttia sitä päivittäin, niin voi olla että olisin välttynyt tältä flunssalta.

Turun matka tuli tosin tehtyä ja veljentyttären valmistujaisjuhlat juhlittua, mutta nenäliinoja ja Finrexiniä meni suuret määrät. Kaksi yötä hotellissa meni enimmältään valvomisen merkeissä, kun ei tukkoinen nenä antanut hengittää normaalisti.

Nyt ollaan taas kotona ja nuha on ehkä pikkasen hellittänyt antaakseen tilaa yskälle. Onneksi on vielä jäljellä viime kertaiseen yskään saatua, lääkärin määräämää yskänlääkettä, joten eiköhän tuo tauti tästä pikku hiljaa hellitä. Välillä jo tuntuikin paremmalta, mutta nyt väsymys ja päänsärky vetävät sänkyä kohti jo aikaisin.

Laivamatkalle Turusta kotiin oltiin onneksi varattu hytti ja siellä loikoillessa ja telkkaria katsellessa matka menikin melkoisen mukavasti.

Flunssasta huolimatta oli tosi mukava tavata taas pitkästä aikaa sukulaisia ja hyvän ruoan ja seurustelun merkeissä ilta sujui mukavasti. Jatkoille en kuitenkaan enää jaksanut lähteä.

Onnea Noora vielä kerran ja kiitos sinulle ja äidillesi kun järjestitte ihanan juhlan johon mekin pääsimme osallistumaan!


10 kommenttia:

 1. Nyt kannattaa ottaa ihan rauhassa, flunssa on ollut sitkeetä ja tuntuu että se tulee ja menee... Vieläkin yskin liman vuoksi.
  - pikaista paranemista!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Rauhallisesti on otettu ja ainakin tänään aion vielä pysytellä ihan sisätiloissa, kun ei mihinkään ole pakko lähteä.
   Paranemista sinullekin!

   Poista
 2. Voi kurjuus, mutta tuntuu, ettei tältä flunssalta välty kukaan. Niin tehokkaasti se leviää, vaikka kuinka huolehtisi käsihygieniasta.
  Samoilla linjoilla menen edellisen kommentoijan kanssa, että lepo ja lisäksi runsas juominen ovat lääkkeistä parhaat. Työkaverini tuli liian aikaisin töihin ja sai vielä lisäksi keuhkokuumeen.
  Toivottelen pikaista paranemista! T.Maija myrskyluodolle.blogspot.com

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kuumaa juomaa ja lepoa, siitä on eläkeläisen sairaspäivät tehty. Kyllä tämä tästä paranee. Yö oli jo paljon parempi verrattuna kahteen edelliseen. Sain hyvin nukuttua.

   Poista
 3. Oh no! Tsemppiä sinne! Ihan kamalasti pöpöjä liikenteessä!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Taitaa olla tavallista enemmän noita flunssapöpöjä joka puolella, kun en kovin usein sairastele, mutta nyt tuli tämä sitkeä flunssa.

   Poista
 4. Ikävän tukuisaa flunssatautia on nyt selvästikin liikkeellä. Paranemisia!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Flunssaa tuntuu olevan vähän siellä sun täällä. Parempaan suuntaan olen menossa!

   Poista
 5. Flunssaa on tosi paljon liikkellä!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No niin on. Vielä olen ollut sisätiloissa tänäänkin. Kävin vaan apteekissa hakemassa suihketta tuon tukkoisen nenän hoitoon. Siellä on tänään ollutkin niin myrskyinen ja sateinenkin ilma, että ulos ei mielikään ole tehnyt.

   Poista