keskiviikko 11. heinäkuuta 2018

TEKEMISTÄ TEINEISTÄ PIKKULAPSIIN


Mitä hauskaa tekemistä keksisi 12-ja 15-vuotiaille, ettei aika menisi ihan puhelimen tuijotteluun?

Kaksi lapsenlapsistamme on meillä parhaillaan ja ohjelmassa on jo ollut ainakin uimista, kalastusta, patikoimista ja minigolfia. Vaikka saarellamme tapahtuu paljon kaikenlaista kesällä, on tarjonta kuitenkin rajoitetumpaa kuin suuremmilla paikkakunnilla.

Teini-ikäiset eivät enää innostu samanlaisesta tekemisestä kuin pienemmät ja vuosien aikana on nähty niin Kastelholman linna kuin Bomarsundin rauniotkin sekä muut tavanomaiset nähtävyydet Ahvenanmaalla.

Eilen suunnistimmikin Eckeröhön ja siellä olevaan SMART PARK-elämyspuistoon, jossa tekemistä riittää ihan kaikenikäisille, niin lapsille kuin nuorisolle. 


Pienille lapsille oli karuselleja, hiekkalaatikkoja ja muuta mukavaa.

Löytyipä meidän teineillekin sopivaa juttua. Segway oli tosi mieleinen ja hetken harjoittelun jälkeen se sujui kuin vanhoilta tekijöiltä.

Myös  akkukayttöiset laivat olivat kivoja ajettavia ja niissä ehkä olisivat pojat viihtyneet kauemminkin, mutta rupesi tulemaan jonoa vuoroaan odottavista, joten piti ajaa laituriin ja päästää seuraavat seilaamaan.

Sää oli tosi helteinen ja nälkäkin tuli kaiken kiertelyn jälkeen, joten menimme Smart Parkin ravintolaan syömään. Melko pitkään saimme odottaa ruoka-annoksiamme, mutta ruoka oli tosi maittavaa.

Halpaa lystiä ei tällaisessa paikassa käynti ole. Meiltä kolmelta maksoi perhelippu 58€. Kysyin tytöiltä jotka lippuja myivät, että eikö tällainen täti joka ei missään laitteessa aio käydä, pääsisi ilmaiseksi, mutta ei kuulemma.

Tänään kun käväisin Smart Parkin nettisivulla ja katsoin hinnastoa, huomasin että siellä oli erikseen hinta isovanhemmalle. Se hinta oli 10€ ja käyntimme olisi tullut halvemmaksi jos olisin huomannut pyytää tuota isovanhempi-hintaa.

Oisivat tytöt voineet tuota hintaa tarjotakin, kun tuskin luulivat minua poikien äidiksi, vai luulivatko? 

Joka tapauksessa kiva päivä!


MITEN MENI SINUN PÄIVÄSI?  

16 kommenttia:

 1. Makeita nuo akkukäyttöiset laivat, yes :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hiukan teki itsekin mieli kokeilla, mutta en sitten kuitenkaan arvannut.

   Poista
 2. Kyllä ovat hyvinkin voineet luulla :)

  VastaaPoista
 3. Se on tosi kiva paikka!
  Pari vuotta sitten autoin vähän nettisivujen suomen kanssa ja päästiin testailemaan paikkaa. Osui mielettömän kaunis päivä, ja meidän lapset olisivat varmaan siinä vesilinnoituksella viihtyneet koko päivän!
  :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Meidän lapsenlapset ovat jo sen verran vanhempia etteivät ollenkaan menneet tuohon linnoitukseen.

   Poista
 4. mukava päivä teillä,

  VastaaPoista
 5. Segways are so much fun to use! It's awesome you have your own personal ones! Looks like it was a great day for it, thanks for the share. Keep up the posts. Hope you have a wonderful weekend.
  World of Animals

  VastaaPoista
 6. Olipa kiva reissu ja myönnetään, täällä painitaan samojen ongelmian kanssa, mitä tehdä 12-ja 14-vuotiaiden kanssa.

  Ihanaa viikonloppua Kristiina <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joka päivälle keksittiin sentään tekemistä. Nyt pojat ovat jo kotonaan

   Poista
 7. Tuollaiset puistot ovatkin monenikäisten lasten mieleen, mutta se juuri on niin harmi, kun mukana seuraavat aikuisetkin joutuvat kalliin lipun ostamaan. Täytyy muistaa kysyä tuota isovanhempien lippua, kun menee lastanlasten kanssa.
  Aurinkoista sunnuntai-iltaa 🌞T.Maija myrskyluodolle@gmail.com

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kannattaa pitää mielessä kysyä isovanhempien lippua. Harmi että itse luin tuosta mahdollisuudesta vasta jälkeenpäin.
   Hienoa helleviikkoa Myrskyluodolle!

   Poista