sunnuntai 6. toukokuuta 2018

POHDINNASSA ULKOKALUSTEIDEN MAALIN VÄRI
Lämpimän päivän ilta.

Tyyni meri ja aurinko lämmittää vielä illallakin.

Pikkuvene on jo paikallaan ja tänään tuli verkosta viisi ahventa. Kyllä maistuivat hyviltä kun työntäyteisen päivän päätteeksi niitä syötiin. Harmaata on vielä maisemassa, mutta kukkapenkissä pikkuiset narsissit kukoistavat jo. Pergolan maalausta oli tänäänkin ohjelmassa ja huomenna vielä jatketaan. Rantaan tuleva penkkikin sai uuden värin pintaansa. Pergolan lattian pesu odottaa vielä, mutta pesuaine on jo ostettu. Saa nähdä tehoaako.

Kuvassa näkyy valkoinen pöytä. Se ja samaan ryhmään kuuluvat tuolit kaipaavat maalausta, mutta väri on vielä pohdinnassa. Luultavasti ei ainakaan valkoisella enää maalata, kun se tuntuu häikäisevän auringonpaisteessa silmiä. Harmaata on mietitty, mutta myöskin punainen tuli harkittavaksi. Pergolan musta väri ja punaiset kalusteet voisivat tuoda japanilaista tunnelmaa. Sopisiko se sitten tänne mökille, sitä vielä mietitään.
 
Nurmikko pitää pian leikata. Se vihertää jo mukavasti, mutta muutamia paikkoja on paikattava. Sammalta on vähemmän kuin viime vuonna ja se on hyvä. Levitettiin sammaleisiin paikkoihin viime vuonna sammalsyöppöä (vai mikä sen nimi nyt olikaan) ja hyvin toimi.
 Vuorenkilvet kukkivat uskollisesti vuodesta toiseen. Pihasaunan löylyistäkin ehdittiin tänään nauttimaan.

Huomenna jatkuu maalaus.Kaunista ja lämmintä säätä on lähipäiviksi luvattu, joten kyllä kelpaa tehdä pihahommia.
MUKAVAA ALKAVAA UUTTA VIIKKOA! 

12 kommenttia:

 1. Teillä on jo ihanan keväistä. Meilläkin oli tänään aurinkoinen sää, joten pääsin aloittamaan haravoinnin, eli perässä tullaan. Mukavia maalaushetkiä!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kevät on täällä täysillä. Tänään saa leikata ruohonkin ensi kertaa. Ja maalausruakka pergolan suhteen tulee valmiiksi.

   Poista
 2. Ihanan näköistä :) Aurinko tekee tosi hyvää :) Kivaa uutta viikkoa!

  VastaaPoista
 3. Entä voisiko kalusteet olla saman keltaisia kuin piharakennuksen ovet?
  Mun mielestä sopii mustan kanssa niin hyvin yhteen.

  Nyt on helppo toivotella auringon lämpöä <3. Vai tuuleeko teillä siellä kovin?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No voi hitto! Tuo keltainen ei käynyt mielessäkään. Ja nyt ostettiin jo punaista. Keltainen olisi tosissaan ehkä hyvä tähän.
   Ei juurikaan tuule joten lämmintä on.

   Poista
  2. No onneksi maali on vaan maalia :). Jos punainen ei tunnukaan hyvältä, niin aina voi maalata uudelleen. Ja voi hyvin olla, että näyttääkin oikein kivalta pergolan parina.

   Semppiä maalareille ��

   Poista
  3. Annukka, punainen näyttääkin aika hyvältä. Kerran olen jo maalanut kaikki ja huomenna toisen kerran. Sitten vasta näkee tuliko hyvä. Ja kuten kirjoitat, maali on vaan maalia ja helppo on vaihtaa väriä jos kyllästyy tai ei muuten tykkää.

   Poista
 4. Siellähän on kevät pikällä ja vuorenkilvet kukkii! Tuo punainen voisi olla aika nappi valinta, sopisi tosiaan hienosti mustan kanssa. Vihree voisi olla myös kiva (jokin perus vihreä) mutta ehkä liian pliisu, mutta ehdottomasti ei valkoista, entäpä sininen? Väri on niin tunneasia, ainakin minulla, vaikea valinta. -Katja

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kevät tuli ihan yhtäkkiä. Nurmikko leikattu tänään. Punaiset noista nyt tulee. Tänään ostimme maalia ja kertaalleen on jo maalattu. Huomenna toinen kerros. Helppo ei valinta ollut. Toivottavasti tuo punainen osoittautuu oikeaksi valinnaksi. Jos ei, niin sitten uudestaan maaliostoksille :)

   Poista
 5. Voi että miten ihanan keväistä ja kaunista siellä teillä on ♥
  Täälläkin takana nyt pari tosi lämmintä ja lähes tyyntä päivää, ihanaa!
  Mukavia maalaushetkiä sinulle ja kuvia punaisista ulkokalusteista jään innolla odottelemaan :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Lämmin ja hieno päivä takana. Punaista maalia sudittu toinen kerros. Kuvia tulee piakkoin.....

   Poista