maanantai 15. toukokuuta 2017

UUTTA IKKUNALLEKaipasin jotain piristystä ikkunalle, nyt kun kaikki taimet ovat päivät kasvihuoneessa ja yöt saunakamarissa.

Vanha kunnon mummon pelargonia ihan perinteisellä kirkkaan punaisella värillä tuntui tällä kertaa kaikkein oikeimmalta väriltä.

Voi olla että nämä ilmojen lämmettyä pääsevät ulos terassille, mutta juuri nyt ne tuntuvat sopivan oikein hienosti sisälle tuomaan mökkitunnelmaa.


Viikon loppupuolelle on luvattu lämpenevää. Kohta alkanee kesäkukkien ostaminen olla ajankohtaista.


OLETKO JO OSTANUT KESÄKUKKIA, VAI MALTATKO MIELESI VIELÄ?
 

20 kommenttia:

 1. Oi joi ja voi..pelargoniat on vain niin ♡♡
  Joten pitänee niitä hommata lisää..

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ne ovat ihania. Kun sanoin menenväni ostamaan pari pelargoniaa, niin mieheni tokaisi, että miksi aina niitä ja että hän ei yhtään tykkää niistä ja haisevatkin pahalle. Ei ymmärrä...

   Poista
 2. Kauniisti sopivat pelargoniat mökin ikkunalle. En ole vielä varsinaisesti kesäkukkia ostanut. Alakerran ikkunalaudalla olen talvettanut liudan pelargonioita ja ne alkavat hiljalleen kukkia. Jotain kuitenkin ostan lisäksi ainakin parvekkeen kaiteelle.
  Iloista viikonjatkoa! T.Maija myrskyluodolle.blogspot.com

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Varsinaisia mökkikukkia. Tai voisivat ne kaupunkikodissakin sopia keittiön ikkunalle. Ei vaan kovin paljoa kesällä siellä olla, joten turha ostaa sinne. Vaan jospa nyt yrittäisinkin talvettaa nämä siellä.

   Poista
 3. Pelargonia on kaunis! Tämä on muuten yksi sellainen kukka, joka joskus pärjäsi meidänkin rappusilla pitkän aikaa. Yleensä kuumuus käy kukille ylivoimaiseksi.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niin on. Noloa tunnustaa, että en muistanut sinun asuvan ulkomailla. Piti tulla asia tarkistamaan blogistasi ja luin heti jutun jossa listaat asioita joita Suomesta kaipaat. Kommenttini näet blogistasi. Tulen paremmalla ajalla lukemaan blogiasi, niin mielenkiintoista tekstiä siellä on.

   Poista
  2. Odotan kovasti mietteitäsi aiheesta. Saaristoelämä on itselleni ihan tuntematonta ja Ahvenanmaa taitaa olla sitten vielä oma lukunsa.

   Hih, täällä ollaan oltu jo kohta 20 vuotta. Niin se aika rientää. Ja mä vaan läksin vuodeksi...

   Poista
  3. Saa nähdä jos toteutan. Huomasin nimittäin kun rupesin miettimään kaipaamiani asioita, että helposti tulee sitten otettua esiin negatiivisia asioita täällä Ahvenanmaalla ja niitä en välttämättä tässä yhteydessä halua tuoda esiin.

   "Vuodeksi" mekin tänne alunperin tultiin.

   Poista
 4. Pelargoniat ovat aina yhtä ihania. Minä olen vielä malttanut mieleni kesäkukkien kanssa, mutta ensi viikolla lähden ostoksille.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ovat kyllä ihania. Saa nähdä koska kesäkukkia uskaltaa hankkia, kun ei vielä edes kasvihuoneessa uskalla taimia pitää yön yli!

   Poista
 5. Voi miten kaunis <3
  Orvokit on ollut ulkona jo kohta kolme viikkoa ja sunnuntaina Likka siirsi kasvattamansa liljat ulos. Öiksi on vielä ne peittänyt...
  Kasvihuoneessa odottaa kasvattamani köynökset ulos pääsyä ja toivon, että viikonloppuna saan siirtää kaikki ulos ja hakea muutaman kukan lisää...
  Ja varmasti myös noita pelargonioita <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Orvokit on täälläkin viihtynyt kukkamaassa ja piristävät muuten vielä paljasta penkkiä. Jonkin nopeasti kasvavan köynnöksen voisin minäkin hankkia, ehkä krassin.

   Poista
 6. Kaunis pelargoni ja ihanalle näyttää ikkunallasi!
  En ole vielä ostanut kesäkukkia, mutta suunnitelmia kyllä on jo. Pelargoneja ostan tänäkin vuonna sekä maalle kuistille että kaupunkiin parvekkeelle. Ne on vaan niin ihania:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mielestäni sopii mökkimäiselle ikkunalle. Pitäisköhän vielä laittaa pitkästä aikaa verhotkin? Sinun kuistisillasi kukkivatkin pelargonit niin kauniisti.

   Poista
 7. Tuo väri on kyllä kaunis...aito oikea pelakuun väri♥

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tämän värisiä ei mulla ole muutamaan vulteen ollutkaan. Nyt teki mieli ostaa näitä vaaleanpunaisten tai valkoisten sijaan.

   Poista
 8. Ihana yhdistelmä <3. Sopii tuohon teidän ikkunalle ihan täydellisesti!

  Mulla on nyt joku ihme tympeä kausi vissiin meneillään, kun en jaksa innostua edes kesäkukista. Eilenkin kävelin Prisman kesäpihan läpi kiinnostumatta mistään. Paitsi siemenperunoista, joita sentään ostin itämään.
  Jaa niin. Ja onhan mulla Lidlistä ostamani iso Marketta, joka on varmaan jo reilun kuukauden päivät ainakin kukkinut lasikuistilla. Ihme kyllä, ei ole paleltunut, vaikka öisin on pakkasta. Mutta eipä se yksi kukka vielä kesää tee.

  Parempaa mieltä ja päivää sinne :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Annukka. Ehkä se on tämä kylmä toukokuun sää joka tekee sen ettei oikein innostu kesäkukista vielä, kun niitä ei kuitenkaan ulos voi vielä viedä. Minä en laittanut tänä vuonna ollenkaan perunoita, vaikka kasvatuslaatikkoon olisi ehkä voinut hiukan laittaakin. Yksi kesäkukka on miljoonan alku :)

   Poista
 9. Nyt vihdosta viimein on tarkoitus mennä kukkaostoksille viikonloppuna. Sää on ollut niin heittelevä, että aiemmin ei ole rohjennut. Vihdoin tuo kesä näyttäisi tulevan :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. En ole vielä minäkään kesäkukkia hankkinut, paitsi nuo pelargoniat, mutta ne ovatkin ainakin toistaiseksi sisällä. Taidan odottaa vielä jonkin aikaa hankkimisen kanssa.
   Ihanaa viikonloppua teille!

   Poista