keskiviikko 4. tammikuuta 2017

NYT EI EHDI, EIKÄ VARSINKAAN HALUTA
Flunssa yrittää iskeä päälle, mutta toivotaan että jää pelkäksi yritykseksi.
Viikonlopuksi on ostettu laivaliput Turun-matkaa varten ja varattu hotellihuone kahdeksi yöksi, joten nyt ei haluttaisi, eikä ehtisi sairastua.

Veljentyttäreni valmistujaisjuhlia on tarkoitus lauantaina juhlia ja silloin olisi pitkästä aikaa mahdollista tavata sellaisia sukulaisia, joita ei olla pitkään aikaan nähty.

Nyt kuumaa juomaa ja lepoa. Minä, joka en koskaan palele, huuhailen täällä kotona fleece ja villasukat päällä. Eiköhän siellä tunnelin päässä kohta valoa rupea pilkottamaan. Pitäisiköhän vielä laittaa valkosipulit korviin, niin kuin vanhassa neuvossa sanottiin?


Onko sinuun iskenyt talviflunssa, tai peräti influenssa, vai onko uusi vuosi lähtenyt ongelmitta käyntiin?


12 kommenttia:

 1. Tsemppiä! Mä selätin flunssan jouluna, mutta minillä on sitkee flunssa ja yskä :/
  Hyvää Uutta Vuotta!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Yskä tuntuu olevankin sitkeää laatua. J on yskinyt jo pidemmän aikaa, mulla vaan muuten tukkoinen olo, joka tosin tänään jo parempi.

   Poista
 2. Voi ei... toivottavasti onnistut selättämään sen!!! Nyt on ollut monenlaista flunssaa liikkeellä ja yhtenä jälkitautina äänen menettäminen, minkä itsekin "koin". - Toivon todella pikaista paranemista sulle ♡

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hyvältä näyttää. Tänään vointi melkeinpä normaali. Hotelliakaan ei voi enää maksamatta peruuttaa ja laivamatka on maksettu, joten eiköhän matkaan lähdetä.

   Poista
 3. Krisse pidän täällä niin peukut pystyssä, että pääsette valmistujaisjuhliin ja miehesi tokenee pian ja sinä et tule lainkaan kipeäksi. Juu omassa blogissa viimeksi äsken itsesäälittelin tämän flunssa asian tiimoilta, sillä mitä ihmeen mutantti flunssia nämä ovat?!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Peukkuja pidetään täälläkin. J yskii kyllä vielä, mutta omalta kohdalta taisin päästä säikähdyksellä, kop, kop.
   Paranemista sinullekin <3. Ei se sairastaminen pidemmän päälle kivaa ole.

   Poista
 4. Toivottavasti et vaan sairastu! C-vitamiinia kyllä kannattaa ottaa yliannostusta. Meidän porukka sairasti lähes kokonaisuudessaan tuota flunssaa jouluna, eivätkä ruuatkaan oikein maistuneet.
  Toivotan mukavia juhlia ja Turun matkaa ilman flunssaa! T.Maija myrskyluodolle.blogspot.com

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. C-vitamiinia ei tablettimuodossa löytynyt kotoa, mutta monivitamiinitabletteja ja sitrushedelmiä kyllä. Olenpahan kirjoittanut postauksenkin joskus inkiväärijuomasta, mutta ei se nyt tullut mieleen kun sitä olisi oikein tarvittu. Finrexiniä on juotu senkin edestä.
   Uskoisin että huomenna päästään matkaan.

   Poista
 5. Influenssarokotus annettiin työterveydessä minulle reilut pari kuukautta sitten, eikä ole mitkään flunssatkaan tarttuneet meikäläiseen, ainakaan vielä.
  Voi eiii!! Pidän täällä peukut ja varpaatkin pystyssä ettet sairastu! Tsemppiä flunssanselätykseen ja toivottavasti saatte viettää ihanan Turku-viikonlopun ♥

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tuota rokotusta en ole vielä koskaan ottanut, vaan luottanut omaan vastustuskykyyn, joka onkin toiminut hyvin. Nytkin taisi olla pelkästään "melkein flunssa", joka nyt tuntuu loitonneen. Näyttää hyvältä matkan suhteen!

   Poista
 6. Muistahan syödä sinkkiä iltaisin ennen nukkumaanmenoa niin saat apua paranemiseen. Itsellänikin yrittää joku flunssa koko ajan tulla kun aamuisin tuntuu kurkku olevan vähän arkana, mutta päivän mittaan häviää. Toivottavasti et sairastu ja pääset reissuun!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tuo olikin ihan uutta tietoa minulle, että sinkin syöminen auttaisi paranemiseen. Mulla on nyt vaan monivitamiinitabletteja ja juotavassa muodossa olevaa flunssalääkettä. Olo onneksi on jo ihan toisenlainen kuin eilen, joten eiköhän tämä tästä. Pitääpä pistää muistiin tuo sinkin parantava vaikutus.

   Poista