sunnuntai 2. lokakuuta 2016

BLOGI JOTA SEURAAN n:o 9

Taas on kuukausi vaihtunut ja on aika esitellä yksi blogi sarjassa "Blogi jota seuraan".

Tällä kerralla esittelyvuoroon pääsee hieno blogi VILLA IDUR.Blogia kirjoittaa Pilvi, joka perheineen osti vanhan kalastajatilan v. 2012 ja jota he ahkerasti kunnostavat.

"Blogi kertoo saaristosta, merestä, entisöinnistä ja uusista tuulista".

Blogissa voi lukea monista projekteista, joita jo on toteutettu, kuten TÄMÄ, jossa kunnostetaan venevajan ovet ja sisustellaan vinttiä.

Ihan aina ei jaksa remontoidakaan ja silloin on paikallaan IRTIOTTO.

Kaiken muun touhun lisäksi Pilvin perheellä on kesälampaita. Niiden pitoon sisältyy yhtä ja toista ja kaikki ei aina ole niin kovin mukavaa, kuten TÄÄLTÄ voi lukea. Siellä kerrotaan kokemuksia kesälampaista.

Vaikka tuollainen vanha tila vaatiikiin paljon voimia ja tietoa siitä miten vanhaa oikealla tavalla kunnostetaan, osataan Villa Idurissa välillä ottaa rennosti ja nauttia työn tuloksista, luonnosta ja saaristoelämästä. Eikä hyvän ruoan merkitystäkään unohdeta.

Tästä blogista saa inspiraatiota se, jolle vanhan kunnostaminen on ajankohtaista, tai jolle kauniit maisemat ja veneellä liikkuminen ovat mieleisiä.
Ja koiraihmiset ihastuvat varmaan Mauro-koiran seikkailuista tuolla saaressa.

Jos ei tämä blogi ole sinulle tuttu, niin käypä ihmeessa katsomassa.

14 kommenttia:

 1. Niin ihana ja kaunis tunnelma, olen seurannut pitkään <3

  VastaaPoista
 2. Kiva idea esitellä uusia blogeja.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kerran kuussa esittelen yhden seuraamistani blogeista. Tämä oli yhdeksäs.

   Poista
 3. Villa Iduria seuraan minäkin! Tilan omistajat
  ovat saaneet paljon kaunista aikaan pienessä ajassa.
  Blogissa on ihana Myrskyluodon Maija -tunnelma,
  tykkään kovasti.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Uskon kyllä että Pilvin blogi on sinulle mieleinen, veneilijä ja saaristoihminen kun olet itsekin.

   Poista
 4. Piti heti käydä kurkistamassa tuota blogia. Kiitos vinkistä!

  VastaaPoista
 5. Voi mikä ylläri!! Kylläpä tuntui hassulta lukea omasta blogista. Eihän tällaista tiivistystä itse pystyisi edes tekemään :). Olen kovin otettu ja myös noista kommenteista. Ai että - päivän ilahdutus ja piristys. Kiitos Kristiina!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tuntuukin ehkä hassulta, sillä eihän sitä ihan joka päivä näe omia blogikuviaan jonkun toisen postauksessa.

   Kiva jos onnistuin tuomaan pirteyttä päivääsi!

   Poista
 6. Aika kiva idea kertoa blogeista joita seuraa! Saa omat likijatkin tietää uusista kivoista blogeista.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo, ainahan sitä haluaa tutustua uusiin blogeihin. Tässä yksi mahdollisuus löytää niitä. Ja uskoisin, että esittelemieni blogien kirjoittajillekin tulee hyvä mieli.

   Poista
 7. Villa Idur kuuluu ihan mun ensimmäisiin blogituttavuuksiini ja siitä on tullut tosi läheinen. Ihan kuin olisin Pilvin tavannut ihan livenäkin, vaikken olekaan. Tykkään, kun on niin aito! Ja Idurin puuhat, lampaat ja vintin loputon aarreaitta niin kerrassaan mielenkiintoisia.

  Toivottelen täältä sulle kaunista syysviikkoa! Tuuleko siellä teilläpäin kovaa? Täällä on toimiston ikkunan takaa näkyvät lipputangot ihan notkollaan tuulesta, muttei mahda täällä sisämaassa koskaan olla sellaisia puhureita kuin saaristossa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sehän täällä blogimaailmassa on niin kivaa, kun blogituttavuuksista tuntuu tulevan ystäviä, vaikka ei koskaan ollakaan tavattu.
   Idurin tapahtumia on mielenkiintoista seurata.

   Sinulle myös ihanaa syysviikkoa. Täällä paistaa aurinko lämpimästi, eikä tuulekaan kovin, mikä onkin harvinaista. Tuntuu siellä sisämaassakin olevan ainakin kovia tuulenpuuskia, kun usein puut kaatuilevat ja aiheuttavat sähkökatkoksia. Sellaisia ei täällä useinkaan ole, vaan tuuli on ehkäpä enemmän sellaista tasaisen myrskyistä ja puut ehkä ovat sitkistyneet niin, etteivät ihan vähästä kaadu.

   Poista