keskiviikko 7. syyskuuta 2016

BLOGI JOTA SEURAAN N:o 8

Taas vierähti kuukausi ja on aika esitellä yksi blogi jota seuraan.

Nyt vuorossa on Teijan blogi nimeltään ONNEN HETKIÄ PARATIISISSA.

Teija itse kuvailee blogiaan näin:

"Onnen hetkiä paratiisissa on hyvän mielen blogi, jossa seurataan aikuiselle naiselle sopivaa muotia, kokkaillaan, leivotaan, sisustellaan ja liikutaan luonnossa mökillä Turun saaristossa".

Minua kiinnostaa Teijan blogissa eniten luontokuvaukset, kuten TÄMÄ. Kaunis runo on vielä plussaa.

Erilaiset asupostaukset ovat aika usein aiheena ja Teija itse toimii mannekiinina, ja hyvin toimiikin. TÄSTÄ voit lukea voiko mekkoon rakastua.

Matkapostauksia on myös kiva lukea ja niistä saakin usein vinkkejä omiin matkoihin, kuten TÄÄLLÄ.

Kuten Teija itsekin kirjoittaa, niin blogi on todella hyvän mielen blogi, sillä kirjoittaja vaikuttaa aina iloiselta ja hyväntuuliselta.

Blogi on mukana niin ÅBLOGIT- kuin 40+-blogiyhteisöissä.Tämä oli kahdeksas blogiesittelyni ja vielä ajattelin esitellä kaksi.

Aikaisemmin olen esitellyt nämä:

Tuula's Life
Beauty of life
Minäkö keski-ikäinen?
Ellis
Lady of the mess
Keloranta
Kotonasi.

Jos et vielä ole tutustunut näihin ja kaipaat uutta seurattavaa, niin käypä vilkaisemassa näitä keskenään hyvinkin erilaisia blogeja.

6 kommenttia:

 1. Lämmin kiitos blogini esittelystä! Piti oikein hieraista silmiä, kun näin nostokuvasi. Ajattelin mielessäni, että miten samankaltainen maisema sieltä Ahvenanmaalta löytyykään, ihan on kuin napattu meidän rannalta :)
  Haluan tässä antaa ruusuja sinunkin blogillesi. Postauksiasi lukiessa pääsee aina pienelle nojatuolimatkalle kauniisiin ahvenanmaalaisiin maisemiin. On kiva tutustua paikkoihin, joihin vain paikalliset ihmiset löytävät tiensä. Kotisaarenne on aarteita tulvillaan!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Aika samankaltaisia näkymiä täällä on kuin mitä siellä teillä, eli kaunista.
   Kiitos ruusuista ja ruusuista päivää sinulle!

   Poista
 2. Ihanaa kun esittelit niin kivan blogin ja Teija vaikuttaa mitä sydämellisimmiltä ja aurinkoiselta ihmiseltä. Kivaa päivää Kristiina <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Teija on iloinen ja hyväntuulinen, aina.

   Kivaa ja aurinkoista päivää sinullekin!

   Poista