tiistai 12. heinäkuuta 2016

VOI ONGELMAA JA VALINNAN VAIKEUTTA

Tänään ollaan suurten ratkaisujen äärellä.

Olen menossa kampaajalle tukan leikkuuseen ja mallia on tarkoitus muuttaa.

Vaan minkälaisen mallin sitä valitsisi.
Etsin netistä malleja, mutta aina oli jokin joka ei oikein ollut mieleeni, tai sitten omasta veltosta tukastani ei mielestäni sellaista saisi.

Otsahiukset minulla ovat niin pitkät, että saan ne vedettyä korvan taakse ja ne aion pitääkin pitkinä. Tässä mallissa pitkät etuhiukset ovat vapaina. Noin voisin minäkin pitää, jos en sitten kyllästy siihen että ne valuvat koko ajan kasvoille.

Toisen korvan päällä lyhyet hiukset ovat myös kivat, joten sellaista taidan kampaajalle ehdottaa. Mutta ei kuitenkaan siiliä.

Tässä kaikki muuten aika kivasti, mutta hiukan liian pitkät hiukset päältä ja vaativat varmasti jonkinlaista väkertämistä ennenkuin noin hienosti asettuvat.

Tämäkään ei ole paha, mutta olisko kuitenkin hiukan liikaa noita pitkiä suortuvia?

Tämä on ehkä kaikkein lähinnä sitä tyyliä jota tavoittelen, paitsi että taitaa olla hiukan liian siili tosta toiselta puolelta ja päälihiukset ovat pidemmät kuin mitä minun tällä hetkellä. Niska ja korvan seutu aika kivat.

Niin ja jakaus pitää ehkä olla hiukan keskemmällä päätä, koska muuten täällä aina puhaltava tuuli kyllä sekoittaa tuon kampauksen äkkiä.

Ajattelin näyttää kampaajalleni nämä kuvat ja pyytää että hän tekee niistä sellaisen kivan koosteen ja istuttaa sen minun päähäni.

Tällä kerralla minulla on ainakin kuvia mukana näytettäväksi, kun tuo mallin selittäminen tahtoo aina olla niin ylivoimaisen vaikeaa.

(Kaikki yllä olevat kuvat ovat pinterestistä)


Mukavaa, tuulista, pilvipoutaista päivää sinulle!

14 kommenttia:

 1. Ihania malleja kaikki! Itse käytän kuvia, jos jotain uutta haluan.
  - Mukavaa päivää ja toivottavasti tulee mieluisat hiukset :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Aika mieluisat tuli. Edestä päin ihan niin kuin ajattelinkin, mutta profiiliin en ole ihan tyytyväinen.

   Poista
 2. Hiusten tyylin muuttaminen ei olekkaan ihan helppo juttu..:) Tykkään noista, kun on otsatukka pitkänä...hmmm...sopisikohan minulle joku noista...:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ei ole helppoa ei.
   Hiukan uskallustakin tyylin muuttaminen vaatii. Ymmärrän, että joku jolla on ollut pitkät hiukset, epäröi leikkauksen kanssa, mutta itselläni on ollut niin ultralyhyetkin,ettei tällaiset pikku vaihtelut pelota.
   Rohkeasti vaan kokeilemaan; sittenpähän näkee sopiiko :)

   Poista
 3. Kivaa kampaamoreissua ja laitathan sitten kuvan minkälaiset hiukset tuli. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kampaamoreissu oli ihan ok. Kuvan kanssa voi olla hiukan toista. Katsotaan nyt jos joku siedettävä kuva onnistutaan saamaan.

   Poista
 4. En muista, millainen kuva se oli, jonka kerran kampaajalle vein malliksi ihan sillä, että saisin samanlaisen tukan, mutta jäi mieleen kampaajan sanat "Ihmeisiin en minäkään sentään pysty" :D. Oli vähän eri kaliiperia vissiin mallin hiusten paksuus kuin meikäläisen haituvat :).

  Onnea matkaan ja laitahan kuvaa sitten, miltä uusi tukka näyttää.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. En ole koskaan aikaisemmin vienyt kuvaa, mutta nyt vein. Eikä kampaaja pitänyt ollenkaan mahdottomana kuvan kaltaista kampausta.
   Menitkö vielä toisen kerran samalle kampaajalle?
   Saa nähdä tuleeko mitään kuvaa tänne uudesta lookistani.
   Muuten, olin ihan varma että näin sinut tänään erään auton etupenkillä täällä Ahvenanmaalla!

   Poista
  2. No voi kunpa olisinkin ollut Ahvenanmaalla, mutta täällä kökötän visusti työpöydän ääressä :).

   Ja juu, kyllä menin samalle kampaajalle, koska kommentti oli ihan hyvässä mielessä sanottu. En pahastunut ollenkaan, koska olishan se tosiaan ollut mahdoton tehtävä loihtia näihin hahtuviin mallin mukainen tukka. Mutta parhaansa kampaaja kyllä yritti :)

   Poista
  3. Se oli sitten varmaankin kaksoisolentosi jonka näin Kastelholman golfkentän tien varrella.
   Kuvassa hiuksesi näyttävät kyllä hyvinkin tuuheilta!

   Poista
 5. Viime viikolla mietin samoja asioita. Päätin kasvattaa vielä hiuksiani, jotta mallista tulisi varmasti sellainen kuten haluan. Onnea kampaamoreissulle ja kaunis malli sieltä tulee. Kuva meille nähtäväksi. Aurinkopäiviä Krisselle!
  terveisin Merja

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mulla ei ole tuollaista kärsivällisyyttä että kasvattaisin ensin ja sitten leikkauttaisin. Olen sellainen "kaikki tänne mulle heti"-tyyppi!

   Kuva voi tulla, tai sitten ei.

   Poista
 6. :D minä olen antanut oman värin tulla - siis harmaan ;) ja kasvaakin - pitää katsoa, että jos sen verran kävis kampaajalla ennen koulujen alettua, että vähän saksia tälle pehkolle näyttäs :D Laita vain kuvaa tulemaan :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mulla on kanssa jonkin verran harmaata, mutta aika hitaasti tuntuu harmaantuvan. Ja minä kun tykkään harmaista hiuksista. Blogini sivupalkissa olevassa kuvassa mulla on uusi leikkaus.

   Poista