lauantai 16. heinäkuuta 2016

MIELUUMMIN OLISIN MENNYT MUUALLEEilisen sadepäivän jälkeen tänään paistaa taas aurinko. Ja arvaa mitä; minä hullu lupauduin tänään iltavuoroon!

Mieluummin olisin viettänyt päivän joko tutustumalla erääseen kahvilaan, jossa en ennen ole käynyt, tai sitten mustikkametsässä. Sanovat että tänä vuonna tulee taas ennätysmäärä mustikoita. Huomenna pitää käydä katsastamassa tilanne lähimetsässä. Siis jos ei sada.

Joko sinä olet käynyt mustikassa tai sienessä?


MUKAVAA LAUANTAITA!

12 kommenttia:

 1. Vastaukset
  1. Kiitos! Hyvin meni työvuoro ja nyt olen jo takaisin mökillä.

   Poista
 2. Huomenna on sitten kivempi päivä ja saat hirmuisen mustikka-ja sienisaaliin. Mukavaa viikonloppua Kristiina <3

  VastaaPoista
 3. Ei mustikkaan eikä metsään ainakaan vielä toistaiseksi mennä tällä lastoitetulla koivella... Toivottavasti pian sentään :-)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Toivottavasti saat jalkasi pian kuntoon!

   Poista
 4. Mukavaa viikonloppua. Minä lähinnä asun metsissä tähän aikaan vuodesta. Kanttarellejä ja mustikoita on Etelä-Karjalassa ihan joka puolella.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyllä nyt sitten kelpaa poimiskella molempia.

   Poista
 5. Etelä-Savossa on myöskin satoisa kanttarelli- ja mustikkakesä. Mustikat ovat isoja ja pulleita, havinaista kyllä, varsinkin "vuorten" seinämillä.
  Toivottavasti sinullakin on huomenna oiva saalistuspäivä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Täällä on ollut niin kuivaa tänä kesänä, että mustikat eivät ehkäole niin suuria, mutta paljon niitä kuulemma on. Huomenna se nähdään!

   Poista
 6. Mustikoita näyttäisi tosiaan tulevan ihan hullun lailla. Meillä tosin onkin loistavat mustikkametsät ympärillä (puolukoita ei niinkään) huonompaakin vuotta ajatellen. Nyt olen käynyt yleensä joka päivä kahden viikon aikana hakemassa litran tai puoli litraa jaksamisen mukaan. Näin hyvänä mustikkavuonna on helppo "istahtaa" yhteen kohtaan ja kerätä nopsaa purkki täyteen :).

  VastaaPoista
 7. Meillä on vielä aloittamatta poimiminen. Ihanaa jos on niin paljon marjoja, ettei tarvitse paljoa paikkaa vaihtaa, niin kuin oli viime vuonna.

  VastaaPoista