lauantai 4. kesäkuuta 2016

VIILENTYI, IHANAA!


Tänään on ilma viilentynyt (jippii!!) ja tuuleekin aika kovasti, eli sellaiseen normaaliin kesälämpötilaan ollaan palattu. Aamupäivällä olen tehnyt pikku juttuja, kuten siirtänyt yhden kärhön toseen paikkaan, kun se ei kuollutkaan, vaikka kaivoin sen ylös, kun se aina kukkimisen jälkeen ruskistaa kaikki lehtensä. Kyllästyin siihen ja luulin saaneeni koko kasvin ylös maasta, mutta ihmeekseni pari uutta vartta on taas puskenut mullan läpi.

Päätin antaa sille vielä yhden mahdollisuuden ja istutin sen kukkapenkkiin. Jospa se ei siinä enää näyttäisi noita rumia lehtiä, toivottavasti.

Tänään on useimmilla kouluilla päättäjäiset ja onnittelenkin kaikkia koulunsa päättäneitä, valmistuneita ja kesälomalle jääneitä.

Nyt lähden iltavuoroon!

8 kommenttia:

 1. Mukavaa työpäivää! Mä vedän villasukat jalkaan... :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Enemmän vaatteita täälläkin päälle laitettiin, eikä yöllä ollut makuuhuoneen ikkuna auki.

   Poista
 2. Ihania kesäisiä kuvia! Nuo kasvit osaavat kyllä joskus yllättää; meillä muutama vuosi sitten vaihdettiin pionien kasvupaikkaa ja kuulimme varoituksia, että nyt ne eivät sitten muutamaan kesään kuki. Pionitpa yllättivätkin ja ovat kukkineet upeasti ihan joka kesä;)
  Upeita kesäpäiviä ja kesäkuuta sinulle!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Lady. Pioneista olen kuullut samaa, eteivät tykkää paikan vaihdoksesta. Mulla on ollut pionien hankinta mielessä jo useita vuosia, mutta vielä en ole niitä hankkinut, kun ei oikein kukkapenkkiin enää mahdu. Pitää kohta perustaa uusi penkki.

   Sinulle myös ihanaa kesäkuuta!

   Poista
 3. Hauska tuo kännykkäkuva! Olisin kyllä suonut lämpöjen jatkuvan, nyt kun meillä alkoi kesäloma. Kivaa uutta viikkoa Kristiina <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Totta kai, kaikkien lomailijoiden puolesta lämmintä saisi olla ja en minäkään ihan näin viileästä välitä, mutta en myöskään lähes kolmenkymmenen plus-asteen lämmöstä.
   Toivotaan sellaista sopivan lämpöistä kesäsäätä :) Niin ja mukavaa lomaa teille!

   Poista
 4. Voi kun ihania kuvia. Tulin vähän stalkkaamaan sun Ahvenanmaan vinkkejä ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Maiju. Toivottavasti löydät jotain kiinnostavaa vinkeistäni. Paljon tietoa saat myös VISIT ÅLANDin sivuilta http://www2.visitaland.com/fi/tapahtumat.

   Poista