torstai 7. huhtikuuta 2016

KUN PUKEUDUN TYYLIIN DRESS LIKE MARIE

Kerrankin olen huipputyytyväinen vaatehankintaan  ja palasin kotiin tyytyväisenä sekä yllättyneenä siitä, ettei lompakkokaan keventynyt kauhean paljon.

Mutta ensimmäinen ajaukseni liikkeessä oli että täältäkään en taida löytää mitään minulle sopivaa, tai mieluista.

Tuttu tunne minulle kun astun vaatekauppaan. Aina löytyy vikoja sovittamistani vaatteista: milloin on kaula-aukko liian avara, vaate kiristää takapuolen kohdalta, hinta on liian korkea tai jotain muuta. Jos ei vaatteessa ole vikaa, niin ainakin palvelussa; sitä joko ei ole ollenkaan, tai sitä tyrkytetään liikaakin.

MUTTA nyt löysin vaate-ja asustekaupan johon palaan toistekin. Kyseessä on hiukan Maarianhaminan keskustan ulkopuolella, kalasataman lähellä sijaitseva DRESS LIKE MARIE-vaate-ja asustekauppa. 

Liike sijaitsee vanhassa rakennuksessa, jossa ennen on todennäköisesti ollut jonkinlainen verstas. Ja samaa, melkeinpä varastomaista tunnelmaa on havaittavissa kun kauppaan astuu sisään.

Mutta eipä kannata tuomita heti ensi näkemältä liikkeen tuotteita. Lähemmin tarkasteltuna löytyy aarteita. Ja jos ei itse onnistukaan löytämään heti sopivaa vaatetta, niin täällä sai todella ystävällistä ja asiantuntevaa palvelua. Minä sovittelin mukavan näköistä mekkoa päälleni, mutta ei se ollut ihan kuitenkaan sitä mitä hain. 

Henkilökunta oli avuliasta ja he osasivat heti nähdä asiakkaan vartalon hyvät ja vähemmät hyvät puolet.

 Minunkin sovittamani mekko kiinnitti huomion juuri siihen kohtaan, jonka mieluiten haluan piiloutuvan vaatteiden alle ja kun tuskailin valinnan vaikeutta, niin avulias myyjä kysyi saako hän valita minulle hänen mielestään sopivan asun.

Eikä kestänyt kauaakaan kun hän esitteli minulle valitsemansa asukokonaisuuden. Ensin hiukan oudoksuin värien yhteensopivuutta, mutta kun olin pukenut nuo vaatteet päälleni, niin en voinut olla muuta kuin tyytyväinen.

Vaatteiden lisäksi liikkeen valikoimiin kuuluu laukkuja, kenkiä ja koruja. Sandaaleja oli useita malleja ja myöskin laukkuvalikoima oli suuri, joskin useimmat olivat minun makuuni hiukan liian koristeellisia.

Mutta nuo aiemmassa kuvassa olevat mustat saappaat ovat mielestäni tosi herkut.

DRESS LIKE MARIE on yritys, jolla on oma liike Oravaisissa. Myös verkkokauppa löytyy TÄÄLTÄ.
Jälleenmyyjiä on eri puolilla maata.

Huhtikuussa (26.4) avataan uusi DRESS LIKE MARIE-liike Turkuun. Liike sijaitsee Leaf Centerissä., osoitteessa Hiidenkatu 7, G-porras.

DRESS LIKE MARIEn liikeidea: "Haluamme auttaa naisia löytämään oikeanlaisia vaatteita, juuri sellaisia joissa saa tuntea olonsa mukavaksi ja kauniiksi. Hinnat ovat myös kohdallaan, jotta voi hankkia vaikka kokonaisen asukokonaisuuden sopivilla asusteilla hyvään hintaan"

DRESS LIKE MARIE löytyy myös Facebookista:

TÄÄLTÄ

TÄÄLTÄ

ja

TÄÄLTÄ

sekä Instagramista:

TÄÄLTÄ

Facebook-sivulta kannattaa katsoa myös Maarianhaminan liikkeen aukioloajat. Nyt liike on avoinna ke-to klo 16-20, sekä la klo 11-15, mutta kesäaikana aukioloaikoja todennäköisesti lisätään. Maarianhaminan liikkeen osoite on Fiskehamnsvägen 2, Mariehamn, puh. +358401604115.

Tältä minä näytän stailattuna. Tyytyväisempi en voisi olla.


MUKAVAA PÄIVÄÄ SINULLE!Postaus on tehty yhteistyönä Dress Like Marie Ålandin kanssa.

6 kommenttia:

 1. Hyvälle näytät sekä sinä että asusi!
  Tuollainen liike olisi tervetullut tännekkin.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Ritva! Tuossa asussa viihdyn. Ehkäpä tuo liike avaa vielä monia toimipisteitä ympäri Suomen.

   Poista
 2. Onpa kivannäköisiä juttuja ja vaatteita. Ja nuo saappaat ovat kyllä makeat.
  Ja Krisse, näytät niin tyylikkäältä uudessa asussasi. Ihanat värit. Ja ihana tuo koru, se on kuin piste i:n päälle!
  Kivaa loppuviikkoa!
  Ja tervetuloa Turkuun Dress Like Marie!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Vaatteita on aika suuri valikoima ja mukaan mahtui sellaisia joista tykkäsin oitis, mutta tietysti myös sellaisia, joita en ollenkaan huolisi, joten kärsivällisesti kannattaa tutkia valikoimaa. Onneksi sain apua ja mieleinen asukokonaisuus löytyi vauhdilla.
   Myös sinulle oikein mukavaa viikonloppua! Joko pääsette mökille?

   Poista
 3. Wow! Olet upea ilmestys uudessa asussasi. Kaunis koru
  kruunaa asukokonaisuuden. Kiitos vinkistä, täytyykin mennä
  tutustumaan ketjun Turun liikkeeseen heti avajaishulinoiden
  alkaessa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi kiitos Teija! Käytit juuri samaa sanaa kuin J kun hän näki minut uusissa vaatteissani! :) Korua en kylläkään ostanut, koska minulla on kotona jo melkein samanlainen,vaan se oli myyjän tuunaus asuun ennenkuin hän otti kuvan minusta.

   Poista