keskiviikko 30. maaliskuuta 2016

JÄIKÖ KUVA OTTAMATTA?

En ole ollut oikein tyytyväinen kameralaukkuihin. Niiden kanssa on hankala liikkua. Entistä kameraanikin kannoin repussa, johon olin ostanut erikseen juuri siihen reppuun suunnitellut pehmusteet, joiden avulla reppuun saatiin tehtyä "lokerot" kameran eri osille. Tässä repussa oli kameran kantaminen vaivatonta. TÄÄLLÄ esittelen tuon repun.

Uuteen kameraan en ole ostanut erikseen kameralaukkua, koska totesin Marimekon pienen CASH & CARRY-laukun sopivaksi tälle kameralle ja sellainen laukku minulla jo ennestään on.

Kamera mahtuu vaivatta tuohon laukkuun ja lisäksi siihen mahtuu avaimet, puhelin ym. pikku tavarat.

Toki tätä kameraa varten on ostettavissa ihan siihen suunniteltuja laukkujakin mm. SISUSTUS & SEPUSTUS-blogissa on tuore postaus yhdestä laukusta. Tuo laukku on kyllä tyylikäs, mutta ei se oikein ole minun tyyliäni. 

Koska pukeutumiseni on enemmän tai vähemmän rentoa, niin tämä Marimekko-laukku sopii minulle paremmin.

 Kamera kulkee vaivatta mukana minne tahansa ja on helppo ottaa tarvittaessa esille. Laukku on pienikokoinen, n. 20cmx20cm.

No, jos juhliin olisin kameran kanssa menossa, niin sitten kyllä haluaisin tuon tyylikkään tätä kameraa varten suunnitellun laukun jonka mainitsin tuolla aiemmin ja ehdottomasti nude-värisenä. Se on todella kaunis.


Sen ansiosta, että kamerani mahtuu ihan tavalliseen olkalaukkuun, tulee minun otettua se useammin mukaan.

Enää ei tarvitse niin usein harmitella sitä, että kamera jäi kotiin juuri kun olisi ollut tilaisuus saada hyvät kuvat.

"Huonoin kuva on ottamatta jäänyt kuva" sanoi bloggauskurssin valokuvaaja kehoittaessaan meitä kuvaamaan mahdollisimman paljon, ettei sitten tarvitse jälkeenpäin harmitella ohi suun mennyttä tilannetta.

Tähän pyritään.


Blogini ARVONTAAN voit vielä osallistua tänään ja huomenna. 
8 kommenttia:

 1. Onhan se kameran laukku todella ihana ja kaunis (itseltäni löytyy mustana), mutta ei sitä aina raaski kantaa mukana. Tuohan on juuri hyvänoloinen laukku kameralle :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. On kaunis ja jos on vähän hienommin pukeutunut, niin sopii varmasti vaatetukseenkin hienost, mutta tämä omani sopii useimmin omaan pukeutumistyyliini.

   Poista
 2. Mulla on sellanen pieni valkoinen selkäreppu, jossa olen kameraa kuljettanut. Sisälle oon tosin pehmusteeksi laittanut pipon :D. Ei se mikään elegantti laukku ole, mutta eipä ole tuulipuvussa suhistava käyttäjänsäkään, joten kulkee mainiosti mukana noinkin. Joskin olen jotain tyylikkäämpää harkinnut niitä harvoja tilaisuuksia varten, kun päällä on jotain muuta kuin lenkkivermeet.

  Ja totta tuo tosiaan, että se huonoin kuva on ottamatta jäänyt kuva. Vaikka aika usein musta kyllä tuntuu, että niitä huonoja löytyy otetuistakin ihan liikaa :). Pitäis opetella heti poistamaan kaikki turhat, eikä hillota koneella ja muistikortilla.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Reppu on vaivaton kuljettaa, kun kädet jää vapaaksi. Jos tyylikkyyttä haluaa lisää, niin silloin kyllä vie voiton tuo Olympuksen kaunis laukku.
   Kyllähän noita epäonnistuneita tuppaa kertymään ja sitten niitä saa poistaa ihan väsyksiin asti. Välillä putsaan kamerasta pois ehkä jopa vähän liikaakin :)

   Poista
 3. Näyttääpäs tosi kivalle ja tyylikkäälle. Tuossa kelpaa kameraa kantaa. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Nyt en tiedä kumpaa tarkoitat: Olympuksen laukkua vai Marilaukkua. Olympus on tyylikäs ja Marimekko on käytännöllinen ja rento.

   Poista
 4. Se on kyllä totta, jos kamera on hankalaa kaivaa jostain, niin moni tilannekuva voi jäädä ottamatta. ;) Arvontaan osallistuttu. Mukavaa iltaa Kristiina <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Näin on. Kiva että osallistuit arvontaakin.
   Kiitos samoin!

   Poista