perjantai 4. maaliskuuta 2016

HARJOITTELUA JA KILPAILUA

Tein kierroksen uuden kameran kanssa, mutta sää oli mitä oli, eli tuli hiljalleen valkoisia hahtuvia alas taivaalta, joten kuvasaalis jäi hyvin pieneksi. Otin kolme kuvaa.
Tämä on nyt ihan ensimmäinen uudella kameralla otettu kuva.

Kamera mahtui kivasti pikkuruiseen olkalaukkuun, joten tosi helppoa on ottaa se mukaan kävelylenkillekin.
Jos et ole eilistä postaustani uudesta kamerasta lukenut,ja kamera kiinnostaa,  niin pääset sinne TÄSTÄ.

Kovasti olen käyttöohjetta selaillut ja harjoitellut eri toimintoja. Mutta kuinka noinkin pieneen kameraan on saatu niin paljon erilaisia juttuja, joiden oppiminen on ei-tekniikan-ihmelapselle tosi kinkkistä? No, ajan myötä ja kantapään kautta opin kai  ainakin välttämättömimmän.


Asiasta toiseen.


Maarianhaminan kaupungin instagram-sivulla on valokuvauskilpailu ja siellä on kaksi minunkin kuvaani mukana. Jos olet mukana instagramissa ja tykkäät kuvistani, niin mene ihmeessä äänestämään osoitteeseen @mariehamnsstad.

Siellä on 20 kilpailun finalistia ja minun kuvani ovat merkityt @mokkijakoti-tunnuksella. Voit tietysti äänestää mitä kuvaa haluat.


Nyt pitää ruveta siivoamaan. Sellainen toisarvoinen homma on tahtonut kokonaan unohtua tässä uuden lelun käyttöharjoituksissa.


OIKEIN LEPPOISAA VIIKONLOPPUA SINULLE LUKIJANI!


t.


4 kommenttia:

  1. Hyvä kuva. Mä löysin Nikon-kamerastani vasta puolen vuoden omistamisen jälkeen kaikkia efektejä ym. Ehkä kannattaisi lukea sitä ohjekirjaa =).

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ohjekirjasten lukeminen on vaan niin turkasen tylsää!

      Poista