lauantai 9. tammikuuta 2016

VIISI SUOSITUINTA

Olen muutamissa blogeissa törmännyt sellaiseen postaukseen, jossa esitellään blogin VIISI SUOSITUINTA POSTAUSTA viime vuodelta.
Idea tuntui kivalta ja innostuin itsekin etsimään viime vuoden blogikirjoituksistani ne viisi suosituinta.Vuoden suosituin postaukseni oli ylivoimaisesti PEITTO ISOÄIDIN NELIÖISTÄ  (klick. Tätä postausta oli katsottu yli tuhat kertaa. Postauksessa näytin isoäidin neliöistä tekeillä olevaa peittoa ja näitä peittoja olenkin innostunut tekemään urakalla ja tällä hetkellä on jo kuudes peitto tekeillä.
Toiseksi eniten käyntejä sai postaus LAPSELLISTAKO (klick) jossa kerroin innostuksestani aikuisten värityskirjoihin. Nuo aikuisten värityskirjathan ovat sittemmin saavuttaneet mahtavan suosion ja nyt paikallisissa kirjakaupoissakin on valikoimaa rutkasti enemmän, kuin silloin kun minä ostin tuon ensimmäisen ja toistaiseksi ainoaksi jääneen värityskirjani.


Kolmanneksi suosituimmaksi blogitekstiksi viime vuonna tuli BETONISTA KAUNEUTTA, jossa esittelin työkaverini minulle valmistamat upeat tuikkualustat (klick).


 Betoni on minulle tosi mieleinen materiaali; ei liian pikkutarkkaa näpertämistä vaativa, yksinkertainen ja harmaa väri on yksi lempivärejäni. Ja noiden betonista tehtyjen esineiden painavuus on myös kiehtovaa.


Neljänneksi eniten lukijoita kiinnosti niinikään isoäidin neliöistä tehty postaus MELKEIN VALMIS PEITTO (klick)Viidenneksi eniten käyntejä viime vuonna sai MUMMONMÖKKI-postaus (klick), jossa näytin kuvia vanhasta mummonmökistä, joka nykyisin toimii museona ja jossa on aina avoimet ovet vierailijan tulla ja mennä.

Paljon on kävijöitä vieraillut blogini sivuilla menneenä vuonna ja teille kaikille kuuluu kaunis kiitos siitä että olette jättäneet kommenttejanne tänne blogin kommenttilaatikkoon ja peukutuksia facebookin Meidän mökki ja kaupunkikoti-sivulle.


Tästä on hyvä jatkaa tänäkin vuonna!

18 kommenttia:

 1. Hieno katsaus menneeseen :-)

  VastaaPoista
 2. Kiitos, kiitos Krisse. Minäkin luen aika ahkeraan, vaikka taidan sukupuoleni kuulua vähemmistöön. Se ei kuitenkaan missään tapauksessa ole ongelma. Mukavia blogi aiheita ja kirjoituksia.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Totta on, että miehiä ei paljon täällä blogimaailmassa näy, tai ainakaan niissä joita minä seuraan. Kiva kun seuraat ja jätät kommenttia. On minulla yksi toinenkin miespuolinen rekisteröitynyt lukija, mutta ujoko lienee, kun ei kommentoi :)

   Poista
 3. Eipä ihme, että olivat suosittuja. Tuo isoäidinneliöt oli mennyt multa ohi.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kun seuraa monia blogeja, niin aika usein käy niin, että postauksia jää väliin. Aina ei aika riitä, eikä aina ole samaa mielenkiintoakaan kaikkea lukea, mutta se ei haittaa.

   Poista
 4. Upeita postauksia nuo kaikki niinkuin tämä uusikin postaus!
  Ihanaa on käydä täällä blogissasi kyläilemässä♥

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Susanne ja ihan samaa voin sanoa sinun blogistasi <3

   Poista
 5. Minäkin muistan nämä erityisen kivoina postauksina :). Oikein hauskaa uutta blogivuotta!

  VastaaPoista
 6. Sama täällä minäkin muistan ja tuo peitto <3 Kirpsakkaa sunnuntaita Kristiina <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Peitto on nyt makuuhuoneen torkkupeittona. Mukavaa sunnuntaita sinullekin<3

   Poista
 7. Kiva blogi Sinulla on. Olen nyt seurannut sitä melko säännöllisesti runsaan vuoden. Mielenkiintoisia ja elämänmakuisia, positiivisia postauksia kirjoittelet ja innolla odottelen aina kauniita merikuvia.Antoisaa blogivuotta! T.Maija (myrskyluodolle.blogspot.com)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Maija kauniista sanoistasi ja toivottavasti viihdyt jatkossakin blogini seurassa.
   Samoin sinulle, ihanaa vuotta!

   Poista
 8. Muistan :) Sinulla on kaikkinensa kiva blogi.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Anne! Ja kiva kun usein kommentoit.

   Poista
 9. Voi, minäkin olen niin noita isoäidin neliöitäsi seurannut. Ja niiden kauniita värejä ihaillut. Ei ihme, että suosio on ollut suuri. Ja värityskirjajutunkin muistan. Tuo väritysmaailma tuli niin lähelle, kun ystäväni teki sen värityskirjan Turusta. Ja pienet betoniruukut, ne ovat suloiset!
  Hieno blogivuosi sinulla takana! Onnea uudelle blogivuodelle!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kaikkea kivaa on blogivuoteen mahtunut ja ihania blogituttavuuksia saanut.
   Onnea myös sinun uudelle blogillesi ja kolmannelle elämälle joka sinulla alkoi puolisen vuotta minun jälkeeni!

   Poista