torstai 21. tammikuuta 2016

HILJAISUUTTA, VÄHENNYKSIÄ JA LISÄÄNTYMISTÄ

SJÖKVARTERET, MERIKORTTELI,  talviunessa eilen iltapäivällä.
Jokunen laiva ja vene vedessä laiturin vieressä.

Vielä vähän joulutunnelmaa, mutta kilkettä ja kalketta kuuluu jo jostain.

 Venettä kai kunnostavat kevääksi.

Jäälle ei ole vielä menemistä; paljon lunta jään päällä ja avovettä paikoitellen.

Koruja myyvä pikku putiikki ja käsityöläistuotteiden myymälä ovat auki näin talvellakin, mutta yhtään ihmistä en missään näe.

Pikkukaupunki parhaimmillaan, vaiko pahimmillaan?

Talven hiljaiselo ja kesän vilkas vilinä yhdessä muodostavat aika hyvän kokonaisuuden.Lopuksi vielä tämän päivän tehtävään JOHANNAN 7 PÄIVÄÄ-MINIMALISTIHAASTEESEEN.

Tämän päivän tehtävänä on poistaa turhat/huonot kuvat tietokoneelta tai puhelimesta.

Tietokoneelta poistui noin sata kuvaa ja muutenkin järjestelin niitä uudestaan aiheiden mukaan.

Puhelimesta poistin kaikki muut kuvat, paitsi läheisten kuvat, koska parhaat puhelimella ottamani kuvat voin katsoa omalta INSTAGRAM-profiililtani, jonne sinäkin halutessasi pääset klikkaamalla oikeassa sivupalkissa näkyvää Instagram- logoa.


Tällaista tänään.

Blogini kävijämäärät ovat tuplaantuneet viimeisten päivien aikana. Mistä se johtuu sitä en tiedä, mutta se ilahduttaa kovasti.

Kiitokset kuuluvat teille, jotka tätä nytkin luette!MUKAVAA TORSTAITA <3

8 kommenttia:

 1. Kiitos, Krisse ♥
  Kauniita talvisia tunnelmia ja värejä. Meri-aiheisista kuvista ja ruotsin kielisistä kylteistä tulee mieleeni Hanko, jossa asuin lapsuuteni.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Nyt on omasta Hanko-käynnistäni jo muutama vuosi, mutta samanlaista tunnelmaa on näissä pienissä rannikkokaupungeissa. Pitäisikin matkustaa kesällä sekä Hankoon, että Tammisaareen!

   Poista
 2. Kaunista kaunista! Samantyyppiset fiilikset lienevät tuttuja myös uusikaupunkilaisille, naantalilaisille tai vaikkapa hankolaisille? Itsekin voisin kuvitella nauttivani sekä kesän vilinästä, että talven pysähtyneisyydestä.

  VastaaPoista
 3. Minä löysin blogisi muutama päivä sitten luettuani Smakbyn fb sivuja. Micke oli viitannut blogiisi. Ehkäpä joku toinenkin on löytänyt sinut samalla tavalla. Kauniita kuvia! Ilahduttaa ahvenamaalaistakin!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Luin tuon Smakbyn facebook-viittauksen itsekin ja kivaltahan tuo tuntuu, että saa kannustusta.
   Kiitos Jussi ja mukavaa että olet löytänyt blogini. Ahvenanmaalaiset eivät kovin suurin joukoin lue blogiani, kun kirjoitan vain suomeksi. Välillä kirjoitin molemmilla kotimaisilla kielillä, mutta se meni niin hankalaksi, että päätin tyytyä tähän äidinkielelläni kirjoitteluun.

   Poista
 4. Ihania kuvia! Niistä oikein aistii talven tuoman rauhallisuuden ja elämän "pysähtyneisyyden". Voin kuvitella kuinka paljon kuvissa olisi liikettä kesäaikaan. :)
  Tuo onkin hyvä idea järjestellä kuvia aiheiden mukaan! Täytyy pistää korvan taakse hautumaan. Poistelin myös aika kasan turhia kuvia ja tiedostoja. Samasta asiasta, kun saattaa helposti olla 10-20 kuvaa ja niistä on käyttänyt maksimissaan 5 kuvaa. Pitäisi poistaa ne epäonnistuneet kuvat heti pois, kun kuvia selailee.
  Mukavaa viikonloppua sinulle! <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Sari!
   Kuvien järjestäminen aiheiden mukaan selkeytti kuva-arkistoa paljon, kun kansioiden määrä väheni ja nyt jos kaipaa esim. kukka-kuvaa, niin sellainen löytyy helposti kansiosta "Kukat"

   Oikein kivaa viikonloppua sinullekin!

   Poista