keskiviikko 9. joulukuuta 2015

KORKEALLA

Käytiin pari päivää sitten mökillä katsomassa, että kaikki on myrskyn jäljiltä kunnossa. Käänsin kalenterista viimeisen sivun esille, vaikka eihän sitä kukaan siellä nyt katsele, kun emme ole moneen viikkoon siellä olleet yötä.

Merivesi on tosi korkealla vieläkin. Kivi tuossa keskellä näkyy yleensä kokonaan, eikä sen ja rannan välillä yleensä ole vettä, mutta nyt kyllä on.

Aallot ovat taas nostaneet soraa rannalle korkeaksi seinämäksi, mutta säässä ei ole valittamista.Pieni kuusi, joka viime postauksessa nähtiin pikkuisen pyörän tavaratelineellä, pääsi kaupunkikodin keittiöön.

Kuusen tuoksussa kirjoitin eilen joulukortit, vaikka olin jo ajatellut, etten tänä vuonna lähetä ollenkaan kortteja.

Nyt kortit ovat jo matkalla vastaanottajilleen.


KIVAA KESKIVIIKKOPÄIVÄÄ KAIKILLE!

6 kommenttia:

 1. Luonnolla on kyllä hirmu voimat. Siinä ei ihmisellä paljon ole vastaansanomista. Kunnioitettavaa, mutta samalla vähän (tai paljon) pelottavaakin.

  Tuli tuosta kuusikulhosta mieleen Vaahteramäen Eemeli :). Jos muistat jakson, jossa juuttui mustikkasoppakulhoon ..

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyllä ihminen useimmiten luonnolle häviää.
   Toki muistan Eemelin kun hän meni lääkärille kulho päässä :)))))

   Poista
 2. Voi hurja! Onpa vesi korkealla! Kippari oli huolestunut jo reissuilla mökin laiturista ja varastomökistä - mitä korkea vesi niille tekee. Minä olin jotenkin vain lempeän ilman ja paikan lumoissa, en jaksanut huolehtia. Katsotaan, jos viikonloppuna jotenkin päästään saareen, pulpettivene kun on maissa.
  Kiitos muistutuksesta.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No ehkä oli hyväkin, että lumouduit ihanasta lomakohteesta, ethän olisi kuitenkaan asialle mitään voinut tehdä.
   Pidän peukkuja, että pääsette viikonloppuna katsastamaan paikat!

   Poista
 3. Huimaa miten korkealla vesi onkaan, on peittänyt jopa meidän lenkkipolut. Taidanpa matkia tuon ideasi ja laittaa mummilta saamaani voipyttyyn havuja, näyttää todella kauniilta. <3 Kivaa päivää <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyllä on vesi tosi korkealla. Onneksi ei mitään rakennuksia meillä ole lähellä vesirajaa ja venekin on turvallisesti vähän ylempänä talvisäilytyksessä.

   Ihanaa viikonloppua sinulle!

   Poista