lauantai 7. marraskuuta 2015

PETTYNYT

Pettynyt ja harmistunut.

Pikkuisen noita molempia olen tällä hetkellä.
Mistään kovin traagisesta asiasta ei ole kyse, mutta kumminkin.

Facebookin kautta etsittiin osanottajia suomenkieliselle valokuvauskurssille täällä Ahvenanmaalla. Täällä kun ei mitään suomen kielellä järjestetä ja kun tuota valokuvaustaitoakin haluaisin kehittää paremmaksi, niin ilmoittauduin pari viikkoa sitten kyseiselle kurssille. Soitin annettuun numeroon ja annoin tietoni. Ihminen jonka kanssa puhuin oli oikein miellyttävän tuntuinen ja sanoi, että vielä on ilmoittautumisia kovin vähän. Hän lupasi että kurssin pitäjä ottaa yhteyttä minuun tarkempien ohjeiden ja ennakkotehtävien merkeissä.

Jäin tyytyväisenä odottelemaan mitä tuleman piti.
Odotin viikon ja ajattelin, että kai jotain yhteyttä ottavat tämän viikon alussa viimeistään, kun niitä etukäteistehtäviäkin piti tehdä.

Kurssin piti olla tänään ja huomenna.

Mutta.

Mitään yhteydenottoa ei järjestäjän taholta tullut, joten kurssia ei luultavasti sitten järjestetty.

Harmi ettei siitä sitten tullutkaan mitään ja vielä harmillisemmalta tuntuu, ettei vaivauduta ilmoittamaan kurssin peruuntumisesta.

No, facebook muisti sentään muistuttaa minua kohdassa "tapahtumat" : Suomenkielinen valokuvauskurssi tänään klo 11-16.


ILOISTA PÄIVÄÄ HARMAUDESTA HUOLIMATTA!

12 kommenttia:

 1. Voi harmi!!!
  Minä en voi sietää sitä ettei asiakaspalvelu toimi - olen tässä parina päivänä antanut kovaakin kritiikkiä olemattomasta asiakaspalvelusta; sovitusta palvelusta on yhteyttä ottamatta ensin karsittu osa ja sitten loppujen lopuksi koko homma lopetettu - ja ilmoitus siitä tuli jälkikäteen.... Plääh.... Itse olen kuitenkin ollut niin paljon asiakkaiden kanssa tekemisissä, että mieluummin "liian paljon kuin liian vähän tietoa" on ollut parempi toimintatapa.
  Toivottavasti uusi kurssi järjestetään ja se myös toteutuisi! Kaikesta huolimatta mukavaa lauantai-iltaa :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tässä ei voida ehkä puhua asiakaspalvelusta, koska kyseessä oli pienen yhdistyksen yrityksestä järjestää kiinnostuneille kurssi, joten siitä näkövinkkelistä ymmärrän, ettei kaikki suju rutiinilla, mutta olisi kuitenkin ollut hyvän tavan mukaista ilmoittaa ettei kurssia järjestetä.

   Poista
 2. No voi harmi ny sit sentään! :/ Itse olisin ehkä paria päivää ennen ottanut uudestaan yhteyttä, josko kuitenkin onkin tapahtunut jokin sekaannus? Niinkin on joskus minulle käynyt. Koetahan nauttia viikonlopusta kuitenkin, ja ilokseen sun kuvia katselee ilman kurssiakin :) Iloista isänpäivää myös!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Olisin toki voinut itsekin kysyä, mutta melkein arvasin ettei kurssia järjestetä koska ilmoittautumisen vastaanottaja sanoi osanottajia olevan kovin vähän. Ehkä minä olin ainoa.

   Poista
 3. Harmi juttu! Olisi ollut kyllä fiksua, että olsivat edes ilmoittaneet jotenkin!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Olisi ollut, eikä paljoa olisi vaatinut.

   Poista
 4. ♥no voihan nokka! en ihmettele, että harmittaa!

  VastaaPoista
 5. No voihan kökkö,, mutta mukavaa viikonloppua!

  VastaaPoista
 6. Hööh ei lainkaan kiva, kun odotusarvot olleet jo kurssissa. Toivottavasti tämä suomenkielinen kurssi on kiva. Mukavaa viikonloppua kuitenkin <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Näin jo mielessäni kuinka säätelen kameran vipstaakeja ja näppäilen hienoja kuvia.

   Poista