tiistai 10. marraskuuta 2015

IHANA INSTAGRAM
Myönnetään.

Olen koukussa Instagramiin.

 Liityin siihen jo joskus paljon aikaisemmin, mutta vasta kesällä blogiystäväni kehoituksesta syvennyin siihen paremmin.

Ja mitä sieltä löytyikään.
 Toinen toistaan ihanampia valokuvia. Maisemakuvat ovat mielestäni parhaimpia.
Parasta koko jutussa on se, että löytäessään mieleisiään kuvia, voi ruveta seuraamaan kyseisen käyttäjän kuvia ja ne näkyvät aina Instagramin kuvavirrassa kun sen avaa.

Muutama päivä sitten löysin tilin, johon kuka vaan voi lähettää ottamiaan asetelmakuvia merkitsemällä ne #still_life_gallery tai #still_life_gallery_
Sieltä löytää kaunista katseltavaa.


Vielä en ole varmaankaan löytänyt läheskään kaikkea kiinnostavaa mitä Instagramissa on, mutta vähemmänkin mieleisiin ilmiöihin siellä kyllä törmää.
Silloin on vaan hypättävä niiden yli ja nautittava niistä kuvista, jotka on otettu taidolla ja ajatuksella, sillä niitä kyllä Instagramista löytyy.


Innostuin itsekin kokeilemaan tuota asetelmakuvausta  ja onneksi isänpäiväruusut ovat vielä kauniina ja pystyin käyttämään niitä kuvausrekvisiittana.
Pari näistä kuvista laitoin Instagramiinkin.
Enemmän kuviani löytää profiilistani mokkijakoti (klick).

Oletko sinä jo tutustunut Instagramiin tai johonkin muuhun vastaavaan?


10 kommenttia:

 1. Voi miten kauniita kuvia!

  Itsekin innostuin Instagramista vissiin viime kesänä (vaikka siihen asti olinkin päättänyt, että en tarvi enää yhtään "aikasyöppöä" lisää) ja jossain vaiheessa siitä tuli jo vähän pakkomielle, mutta ei vaan voinut mitään, kun siellä tosiaan o n niin paljon toinen toistaan kauniimpia kuvia.

  Viimeaikoina en ole avannut koko Instaa miesmuistiin, kun olen vaan häärinyt raivausprojektini kimpussa ja jättänyt kaiken muun vähemmälle. Joskin välillä olis kyllä terapeuttisempaa istua sohvan nurkassa ja selailla kauniita kuvia kuin katsella tavarakasoja :).

  Pitkään on ollut harkinnassa myös kunnollisen puhelimen ostaminen, että voisin ottaa kuvia sillä suoraan. Nyt on niin työlästä, kun kuvaan kameralla, siirrän kuvat koneelle ja sieltä sit puhelimen kautta Instaan. Ehkä järjenköyhää, mutta jotenkin en nyt vaan halua sinne yhtään suttuista ja sumeaa huonolaatuista kännykkäkuvaa. Parempia kun mun puhelimella (ja taidoilla) ei saa. Museokamaa on siis paitsi tekniikka, myös kuvaaja itse :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Minä luulin pitkään, ettei kamerasta voi kuvia siirtää Instagramiin. Vasta nyt olen sen oppinut tekemään ja nämäkin tässä postauksessa olevat kuvat ovat kamerallani otettuja ja sitten siirretty Instagramiin. Minulla on kyllä uusi ja hyvä kännykkäkamerakin, mutta sillä otan kuvia silloin kun kamera ei ole mukana. Tein itsekin juuri muutama päivä sitten "siivouksen" Instagramissa ja poistin melkein puolet kuvista, jättäen jäljelle vain ne joista eniten tykkään.

   Poista
 2. Täytyypä paneutua Instagrammin saloihin, en osaa tätä lajia käyttää vaikka tili on siellä.
  Ihana asetelma. Minä sorrun myös tabletilla ja puhelimella kuvaamaan. Järkkärini makaa laukussansa lähes kokonaan käyttämättömänä . Sinulla on taiteilijan silmä hallussasi.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jos tykkää katsella taitavien kuvaajien kauniita kuvia, niin sieltä niitä kyllä löytyy. Puhelin on tietysti useimmiten mukana, joten sitä on helppo käyttää ja varsinkin jos haluaa kuvata hiukan vähemmän huomiota herättäen, niin puhelin on mainio kapine. On se jännää miten se kameran esille ottaminen ikäänkuin hävettää!
   Kiitos kehuista :)

   Poista
 3. Nämä kuvasi ovat todella kauniit!

  Itsekin instagramin puolella jaan kuvia - joskus maisemaa, joskus kakkua, ja tänään ensimmäiset tontut :) Paljon on sieltä vielä löytämättä, mutta kuten sanoit - ihania kuvia, maisemia, tunnelmia löytyy ja pari blogiakin olen löytänyt instagramin kuvien kautta!
  Minulla on windows-puhelin ja sillä on mahdollista käyttää vain instan beta-versiota ja sekös ottaa päähän... Olen harkinnut puhelimen vaihtoa tai sitten jonkun muun härpäkkeen hankintaa, jolla voisin ottaa parempia kuvia ja jakaa sitten niitä. Mutta näillä mennään tällä hetkellä :)

  Seuraankin sinua myös instassa ja kuvasi ovat sielläkin todella kauniita!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Samoin olen minä löytänyt uusia blogeja sieltä. Enpä tiedä edes mikä tuo beta-versio on.
   Kiva että tykkäät ja seuraat. Kannustuksesta saa aina intoa ja voimia jatkaa.

   Poista
 4. Kauniita kuvia!

  Minä vasta aloittelen instagramissa... Täytyypä perehtyä jossain vaiheessa tarkemmin :-)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Susanna.
   Kannattaa perehtyä, mutta varoitan: koukuttavaa :)

   Poista
 5. ♥sulla on aina kauniita kuvia!

  VastaaPoista