torstai 17. syyskuuta 2015

VIHAPUHEITA, EI KIITOS!

Sade ropisee aina välillä. Sellaista säätä tänään.

Nyt onkin mitä mainioin päivä mennä töihin.
Ensin kuitenkin ruokkimaan kissakaveria ja postittamaan eräs paketti.Aamun uutisissa kerrottiin Chilen maanjäristyksestä ja tsunamivaroituksesta.

Uutiset turvapaikanhakijoista ja muista maahanmuuttajista, sekä hallituksen säästötoimenpiteet saavat ajatukset harhailemaan ja miettimään mikä olisi paras ratkaisu kuhunkin ongelmaan, asioilla kun on kaksi, ehkä useampikin puolta, eikä oikeanlaista ja hyvää ratkaisua näihin suuriin ongelmiin helpolla löydy.

Sosiaalisen median vihapuheita ja linkityksiä en jaksa enkä halua enää lukea yhtäkään.

Myönnän, olen täydellisen epäkiinnostunut politiikasta ja näidenkin ympäripyöreiden mielipiteiden kirjoittaminen tänne oli suuri uskallus minulta.

Mitään suurta ja mullistavaa en kuvittelekaan kirjoittaneeni, tulipa vaan avauduttua pikkuisen.
AURINKOA PÄIVÄÄSI, VAIKKA VÄLILLÄ TUMMAT PILVET SEN PEITTÄVÄTKIN!

12 kommenttia:

 1. Pitkään aikaan en ollut uutisia katsellut, kunnes yksi ilta erehdyin katselemaan. Sanoin miehelle, että nyt muistankin miksi en niitä ole katsellut. Tuli tosi ahdistava olo. Maailmassa kuohuu nyt pelottavan paljon.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Pyrin kyllä katsomaan ainakin yhdet uutiset joka päivä, kun olen niin laiska lukemaan sanomalehdestä maailman tapahtumia. Nyt kuitenkin tuntuu,että samat uutiset pyörivät ruudussa päivästä toiseen ja harvoin mitään positiivista tulee.

   Poista
 2. Krisse sama täällä ja eilen tuli samasta kirjoitettua sen verran kun rohkenin. <3 Muistetaan pitää ne hyvät ajatukset mielessä. <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Yritetään olla positiivisia kaikesta maailman hädästä huolimatta, mutta kuitenkin ummistamatta silmiä ja korvia todellisuudelta.

   Poista
 3. Samoilla linjoilla mennään... miten ihmiset jaksaa vääntää kaikkea negatiivista - iloisia kirjotuksia enemmän :)
  Mukavaa loppupäivää <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Uskon, että suurin osa ihmisistä kokee hämmennystä näiden asioiden tiimoilta, eikä oikein tiedä ollako puolesta vai vastaan. Ne jotka ovat vastaan korottavat vaan ääntään paljon kovemmin, minun mielestäni.

   Hyvää viikonloppua!

   Poista
 4. Sama täällä, mieluummin yritän keskittyä kannustaviin ja positiivisiin kirjoituksiin.
  Uutiset luen tai katson ne tv:stä kerran päivässä, jos vaan ehdin. Se riittäkööt pitämään minut ajan tasalla maailman menosta.
  Aamulla ehdin tehdä kävelykierroksen koiran kanssa vielä kohtalaisessa kelissä, mutta nyt sataa ja tuulee jo reippaanlaisesti. Kohta iltavuoroon mikä tällä kelillä passaakin paremmin kuin hyvin ;)
  Mukavaa viikonloppua myös sinulle! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tuulista ja välillä sateistakin on täälläkin ollut. Iltavuorossa olin tänäänkin. Huomenna vapaata ja sunnuntaina taas iltaan.

   Viikonloppua!

   Poista
 5. Niin samaa mieltä - ahdistaa kaikki tuo viha ja vihamielisyys. Chilen maanjäristys tuntui syvänalassa asti ja itsekäs ilo kun juurikin siellä asuva lapseni on nyt turvallisesti Suomessa. Maailma on muuttumassa ja meidän on siihen pakko sopeutua - mutta vihalla ei kyllä mitään rakenneta. Mukavaa viikonloppua <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hätä on varmaan suuri niillä joilla joku läheinen on kyseisellä alueella.
   Mukavaa viikonloppua kaikesta huolimatta!

   Poista
 6. Sama täällä, karttelen jo kaikkea negatiivista uutisointia. Yritän keskittyä kauniisiin asioihin. Todellisuuttaa tietenkään unohtamatta...
  Hyvää ja kaunista viikonloppua Sinulle.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Meitä samanmielisiä tuntuu olevan paljon.

   Poista