lauantai 22. elokuuta 2015

mokkijakoti INSTAGRAMISSA

Joko olet tutustunut Instagramiin?

Ihan uusi keksintöhän tuo Instagram ei ole. Se on ollut olemassa noin viisi vuotta ja käyttäjiä sillä on runsaat kolmesataamiljoonaa ympäri maailman.

Instagramin ideana on valokuvien jakaminen. Käyttäjät näkevät toistensa kuvat ja voivat halutessaan kommentoida ja tykätä niistä. Omat kuvansa voi jakaa kaikkien nähtäväksi, tai sitten voi pitää ne yksityisinä ja näyttää ne vain valitsemilleen henkilöille.
Sekin on mahdollista, että rekisteröityy Instagramiin, vaikkei itse sinne kuvia laitakaan.  Näin pääsee kuitenkin katsomaan muiden kuvia.

Halutessaan voi ruveta seuraamaan valitsemiensa käyttäjien kuvia.
Joku voi ajatella, että mitä järkeä on katsella vieraiden ihmisten ottamia kuvia. No, itse en ainakaan jaksa katsella sellaisia kuvia, joissa on vieraita ihmisiä juhlimassa, tai muuten vain ilmehtimässä kameran edessä, mutta maisema-ym. kuvista saan ideoita omaan kuvaamiseen.

Jos kiinnostuit Instagramista, niin googlaamalla Instagram, löydät tietoa siitä, miten toimit että pääset mukaan tähän mukavaan kuvien jakopalveluun.

Ylläoleva kuva on kollaasi, jonka olen koonnut viime päivinä puhelimella ottamistani kuvista, jotka olen Instagramissa julkaissut.
Kollaasini kuvat olen ottanut eri paikoista. Kuvat 1,4 ja 7 mökiltä, kuva 2 käsityöni, kuvat 3 ja 7 hauskasta suojatiemerkistä ja sen vierellä olevasta portista ja kuva 5 hienolta hiekkarannalta Eckerön Degersandista.

 Lisää kuviani näet TÄÄLTÄ.
Olen julkaissut vajaat 500 kuvaa ja kuvillani on runsaat 300 seuraajaa. Tiliäni julkaisen nimimerkillä mokkijakoti.
 Tervetuloa seuraamaan!

Jos itse julkaiset Instagramissa, niin laitathan tilisi nimimerkin kommenttiin jotta voin piipahtaa kylässä.

8 kommenttia:

 1. Joistakin blogeista on tullut käytyä Instagramissa, mutta vielä täytyy sulatella ajatusta, josko itse sinne kirjautuisi;) Mutta kaikkinensa, se on kiva, että tällaisia mukavia juttuja yleensäkin on;) Mukavaa viikonloppua.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kirjaudu pois. Sitten voit itse päättää pidätkö yksityisenä vai julkisena.

   Poista
 2. ♥ihana seurata ihania kuviasi!

  VastaaPoista
 3. Hetipä kurkistelin ja lähdin seuraamaan Sinua! Tervetuloa kurkistamaan kuviani myös :) Löydät minut nimimerkillä paijaqo :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiva kun tulit seuraajaksi. Kävinpä sinun kuviasi katselemassa ja niin kauniita olivat, että seuraamaan minäkin jään :)

   Poista
 4. Enpä ole sinne vielä kirjautunut.
  Tyttäreni on kyllä sinne kuviansa laittanut.
  Täytyypä mennä kurkkaamaan.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Minäkään en ole siellä vielä ollut kuin muutaman kuukauden, enkä oikein aikaisemmin ymmärtänyt koko Instagramin ideaa, mutta kivaahan se nyt on katsella kauniita kuvia.

   Poista