perjantai 17. heinäkuuta 2015

PÄIVÄN VÄRI: ORANSSI

Osallistun pitkästä aikaa VÄRIKOLLAASIT-haasteeseen. Haasteessa on annettu kullekin viikolle oma väri ja tämän viikon väri on ORANSSI.
Tätä väriä ei ollutkaan niin helppo löytää. Pihallamme ei kasva ainuttakaan oranssia kukkaa, eikä muutakaan oranssia ulkoa lähipiiristä löytynyt, joten jouduin tyytymään siihen mitä mökin sisällä oli tässä värissä.

Aika vähän tätä pirteää väriä meillä on, vaikka se on yksi suosikkiväreistäni. Kai sitä kuitenkin turvautuu enemmän neutraaleihin, ei niin silmiinpistäviin, turvallisiin väreihin sisustuksessa. Oranssi on kuitenkin piristävä väripilkku kaiken harmaan, beigen, mustan ja valkoisen joukossa.

Muiden bloggaajien oranssisia kollaaseja löydät klikkaamalla TÄSTÄ.

värikästä viikonloppua kaikille!


6 kommenttia:

 1. Minäkin tykkään oranssista, vaikka sitä ei juuri meiltä löydy. Pirteää viikonloppua Kristiina <3

  VastaaPoista
 2. Tykkään oranssista, mutta eipä taida kotoa löytyä mitään oranssia..:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Monet meistä tykkää oranssista, mutta olemme kuitenkin arkoja käyttämään sitä kodeissamme. Pitäiskö olla rohkeampi käyttämään värejä?

   Poista
 3. Oranssi on ihana väri, mutta itse en ainakaan suurina pintoina pystyisi kotona käyttämään. :) Blogissani on sinulle haaste. Katselin, että olet haasteen aiemminkin saanut, joten ymmärrän, jos et siihen jaksa vastata. :) Mukavaa viikonloppua sinulle!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos haasteesta Sari! Ehkä vastaan siihen, mutta en lupaa haastaa ketään kun jo kerran olen sen tehnyt. Kivaa viikonloppua sinullekin!

   Poista