perjantai 29. toukokuuta 2015

PÄÄTTÄJÄISIÄ JA MUUTA

Taas on työviikon viimeinen päivä useimmilla menossa ja edessä on viikonloppu.

Eikä tämä olekaan ihan mikä tahansa tavallinen viikonloppu, vaan monissa kodeissa juhlitaan, onhan kouluvuosi päättymässä ja saadaan juhlia ammattiin valmistuneita, ylioppilaita ja muita koulunsa päättäneitä.

Meillä ei tällaisia juhlia ihan vähään aikaan ole odotettavissa, kun omat lapset ovat jo aikoja sitten koulunsa päättäneet ja lastenlapset ovat vielä sen verran nuoria, ettei kenelläkään  päättäjäisiä vielä ole pitkään aikaan.

Juuri tänä viikonloppuna olisi hienoa, jos sää suosisi. Tänään täällä meilläpäin ei ilma ole paras mahdollinen ulkoilmajuhliin. Eilisen ihanan aurinkoisen päivän jälkeen tämän päivän kolea, harmaa päivä tuntuu kuin oltaisiin syksyssä.

Nämä kuvat eivät ole tältä päivältä, vaan eilisen tyynen
 aamupäivän otoksia.


Kun ei juhlia ole tiedossa, eikä hellepäivääkään ole tulossa, niin nyt sopisi mainiosti jatkaa viikko sitten aloittamaani kivetysprojektia talon seinustalla. Kiviä riittää rannassa vaikka koko pihan päällystämiseen. Tarvitaan vain kottikärryt, lapio, intoa ja voimia niiden kärräämiseen, niin ja se kumivasara, jolla ne yritetään naputella mahdollisimman tukevasti paikoilleen.


Oletko muuten käynyt katsomassa Instagram-sivujani?

 Sinne laitan monia sellaisia kuvia, joita ei täältä blogista löydy. Sinne on niin helppo tehdä pikainen päivitys, että uusia kuvia ilmestyy vähän väliä.

Jos kiinnostuit, niin  kuviani löydät profiilistani @mokkijakoti tai klikkaamalla blogin sivupalkista.


NYT OIKEIN IHANAA VIIKONLOPPUA KAIKILLE!

6 kommenttia:

 1. Ihana ranta! Tykkään kivistä ihan hirveästi...mies aina silmiään pyörittelee, kun kannan kivä kotiin...ja muutossakin mukana kulkevat..:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Minäkin tykkään kivistä, mutta uimarannan pohjana ne eivät ole parasta mahdollista materiaalia. Koristeena sisustuksessa tulee niitä käytettyä.

   Poista
 2. Ihaia kuvia taas... Alkoi hurjasti tehdä mieli saaristoon. Meilläkään ei ole mitään valmistujaisia, siksi lähdemme huomenna juhlimaan lasten kanssa kylpylään todistuksia ja koulun loppumista =) Mukavaa viikonloppua myös teille!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos!Oikein mukavaa kylpyläpäivää teille!

   Poista
 3. Krisse niin kaunista, nauttikaa siellä sydämenne kyllyydestä. <3 Upeaa viikonloppua! <3

  VastaaPoista
 4. Kitos Tiia, kyllä nautitaan.
  Hienoa viikonloppua sinnekin!

  VastaaPoista