maanantai 18. toukokuuta 2015

MINUA ONNISTI TAAS!

Taas minulla kävi tuuri, nimittäin blogiarvonnassa. Voitin ison kasan meikkejä ihanaisen MINÄKÖ KESKI-IKÄINEN?-blogin Tiian järjestämässä arvonnassa.

Näissä blogiarvonnoissa minua onnisti jo kolmannen kerran, joten osallistuminen kannattaa. Voittomahdollisuuskin on moninkertaisesti se mikä on lottoarvonnassa:)

Palkintoon kuului 10 kpl KUBISS-tuotesarjan meikkejä ja sain valita mitkä tuotteet haluan. Valitsin kaksi ripsiväriä, kaksi kynsilakkaa, kaksi huulipunaa, poskipunan, luomivärin, peitepuikon sekä meikkivoiteen.

 Tänään posti toi paketin, joten kokemusta näistä ihanalta vaikuttavista tuotteista minulla ei vielä ole, paitsi huulipunasta, jota oli ihan pakko kokeilla heti. Ihanan värinen huulipuna levittyi tasaisesti ja oli sopivan rasvainen ja värikin oli niin minua, vaikka sen olinkin valinnut pelkän kuvan perusteella. Plussaa tuli tästä ensimmäisenä kokeilemastani tuotteesta.

Hinnaltaan tuotteet ovat edullisia ja jos muutkin tuotteet ovat yhtä laadukkaita kuin tuo huulipuna , niin niistähän tulee minulle vakiomeikkituotteita.

Suuret kiitokset Tiialle ihanasta arvonnasta ja onnettarena toimineelle Tiian tyttärelle!

Huomenna sitten kokeilen miltä näyttää "uusi minä" näillä meikeillä.

12 kommenttia:

 1. Hei jee ihanaa, täällähän olet jo postannut tuotteista. Toivottavasti kaikki meni postinkin puolelta ok. :) Olitpa valinnut nättejä sävyjä. Huulipunat yllätti minutkin, pidän todella paljon koostumuksesta ja sävyistä. :)

  Aivan totta arvontoihin kannattaa osallistua, vain vastaamalla voi voittaa, hih. :)

  Toivottavasti tykkäät muistakin tuotteista. Onneksi olkoon vielä tätäkin kautta ja itse olet ihana. <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ei ollut ongelmia postissa, vaan tuli ihan tavallisena pakettina ilman että joutui maksamaan mitään ylimääräistä pakettia noudettaessa.
   Tänään saan sitten kokeilla muitakin tuotteita kuin huulipunaa :)

   Poista
 2. Vastaukset
  1. Kiitos Satu! Oli mieleinen palkinto ja kaikki tulee varmasti käyttöön.

   Poista
 3. Onnea voitosta!! Kyllä tosiaan kannattaa kokeilla onneaan!

  VastaaPoista
 4. Huomenna sitten kuva lopputuloksesta!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mitään en lupaa. Ei ne hyvätkään meikit ihmeisiin pysty :)

   Poista
 5. ♥onnea ihanasta voitosta!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Riitta Sinikka! Ihana oli voitto ja ihana oli sinunkin arvonnastasi muinoin voittamani kirja kierrätystavaroiden käyttämisestä puutarhassa. Pitääkin ottaa se esille ja katsoa jos löytyisi jotain mukavaa projektin tynkää.

   Poista
 6. Onnea ihanasta arvontavoitosta!♥

  VastaaPoista