keskiviikko 29. huhtikuuta 2015

JOTAIN UUTTA PIHALLE - NYTT TILL GÅRDENOlemme jo jonkin aikaa suunnitelleet istuskelupaikkaa saunan ikkunan alle, mutta ihan tarkkaa ajatusta siitä, millainen se tulisi olemaan, ei ole ollut. Tämä kohta pihasta näkyy erittäin hyvin mökkitielle, jossa ei liikennettä kauheasti ole, mutta naapureita kulkee tonttimme ohi silloin tällöin. Niinpä olikin tarvetta jonkinlaiselle näkösuojalle,varsinkin kun saunan ja saunakamarin väli on myös avointa tilaa.

Pienen budjetin seinämää ruvettiin miettimään ja luovuutta käyttämällä syntyi ajatus tehdä se jo olemassaolevista klapeista.
J teki rimoista kehikon raamit ja minun tehtäväkseni jäi latoa klapit paikoilleen.
Olen päässyt vasta alkuun hommassa, mutta parin päivän sisällä seinämän pitäisi olla valmis. Klapeja pinotaan aina ylärimaan asti ja riman päähän voi ripustaa vaikka kukka-amppelin. Sitten vielä "sisustus" paikoilleen ja niin on aamu-ja ilpäiväkahvipaikkamme valmis!


Vi har redan en längre tid planerat en plats för morgon-och eftermiddagskaffe under bastuns fönster. Platsen är annars bra för ändamålet, men vi ville ha en vägg dit för att man inte ser direkt hit från skogsvägen.

Vi började fundera någonting som man kunde förverkliga med låg budget och kom på att man kunde använda  ved som vi redan har.
J byggde en ram av ribbor och mitt jobb blev att göra resten. Jag har inte kommit så långt ännu, men inom två-tre dagar tror jag att det blir färdigt.
Sedan är det bara "inredningen" kvar och där har vi en perfekt plats för morgon-och eftermiddagskaffet.MUKAVAA KESKIVIIKKO-PÄIVÄÄ!
HA EN TREVLIG ONSDAG!

10 kommenttia:

 1. Kiva ja käytännöllinen idea, joka sopii hyvin maisemaan ja -tunnelmaan.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Belladonna! Toivotaan, että seinämästä tulee toimiva.

   Poista
 2. Olette olleet ahkerina. Mökkinne on niin kauniin värinen. Iloista vappua! <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ei olla kaduttu tämän värin valintaa. Hauskaa vappua sinullekin🎉

   Poista
 3. Ihana idea, klapiseinä toimii näköesteen lisäksi hyvänä
  tuulensuojana!

  Iloista vappuviikkoa!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tuulensuojaa tontillamme tarvitaankin😊

   Poista
 4. Olipa hyvä ja käytännöllinen idea! Lopputulos on myös varmasti todella viihtyisä :)
  Hyvää vappua!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kohta puoliin saadaan nähdä mitä saatiin aikaiseksi😊

   Poista
 5. Tuo on hyvä idea, jota minäkin olen soveltanut. Kannattaa laittaa tuohon klapipinoon tulilangat (rautalankaa), yhteen tai kahteen korkeuteen. Klapipinolla kun on joskus taipumus kallistua tai kaatua.

  VastaaPoista
 6. Huomasin jo tässä vaiheessa, että vähän väliä pitää tiirailla sivusta, että klapit eivät lähde vinoon. Rautalankaa tullaan varmaan laittamaan tueksi; kiitos vihjeestä.

  VastaaPoista