perjantai 13. helmikuuta 2015

TAIVAAN TULET

Perjantai ja kolmastoista päivä.

Tällaiset olivat näkymät olohuoneen ikkunasta hetki sitten. Lentokoneita on suhautellut pitkin ja poikin kaupunkimme yllä. Vaaleanpunaisina näkyvät niiden jättämät jäljet taivaalla. Tässä vielä näyttäisi päivästä tulevan aurinkoinen, mutta nyt on taivas pilvessä. Tietäneekö jonkinlaista sadetta?Keittiön ikkunasta avautuu vastaavasti tällainen näky.

Talossamme on muutaman viikon ajan tehty kellarin putkiremonttia ja autotallien lattioiden alta on vedetty uusia putkia. Ennen putkien asentamista jouduttiin betonilattiaa purkamaan ja nyt kun uudet putket on saatu paikoilleen, niin lattiaan laitetaan uutta betonia putkien peittämiseksi ja siksi tämä laite on tuotu pihalle.

Tämä päivä pitää sisällään kaikenlaista. Viikonlopuksi olemme suunnitelleet mökille menoa jos ilma ei ihan mahdottomaksi mene ja siksipä pitää mennä laittamaan lämpö suuremmalle, että huomenna on sopivan lämmintä kun sinne saavumme. Onneksi matka ei ole pitkä.

Iltapäivällä tavataan lapsenlapset.

Illaksi olen menossa "ompeluseuraan" ja tällä kertaa järjestämme tarjoilut nyyttärien tapaan. Kaikki innostuivat ajatuksesta ja yhteisestä sopimuksesta päätimme että tänään syötäisiin hernekeittoa (!) jonka minä lupasin valmistaa. Yksi toinen tekee jälkiruoan, yksi hankkii punssin hernekeiton kanssa nautittavaksi, yksi leivän ja toiset sitten jotakin muuta. Tämä oli kaikkien mielestä kiva idea, niin ettei yhden osalle lankea vastuuta kaikesta järjestämisestä.
Tällä kerralla minulla olisi mukaan otettavaksi myös varsinaista ompeluseuratavaraa, nimittäin virkkuutyö, mutta viime aikoina ompelut ovat kyllä jääneet vähemmälle tässä puheliaassa porukassamme.

VAUHDIKASTA PERJANTAITA JA HYVÄÄ VIIKONLOPUN ALKUA KAIKILLE!

14 kommenttia:

 1. Siellä on kauniita tuprutusviivoja taivaalla eli suihkareitten jälkiä. Onkohan harjoitukset menossa,
  Yhteiset kerhot ovat hauskoja tapaamisia, meillä on kuukauden vaihteessa ja kokoonnutaan tekemään lampunvarjostinta.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Taivas näytti hienolta. Ollaan kokoonnuttu silloin tällöin varmaan jo parinkymmenen vuoden ajan ja juttua riittää.

   Poista
 2. Ihania kuvia ja ihanaista ompeluseuraa. Mummilla kokoontui aina ompeluseura. Lopuksi eivät enää ommelleet vaan kokoontuivat vuorotellent toistensa kotiin hyvän ruuan äärelle. <3

  Sydämellistä ystävänpäivää. <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ruoka ja mukava yhdessäolo ovat tulleet meillekin tärkeimmiksi elementeiksi.

   Poista
 3. Onpas hauska kuva suihkareista. Meillä näkyy kyllä vain yksi viiva kerrallaan yleensä. Siellä on vilkas liikenne :) Mukavaa viikonloppua!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Äkkiä piti kaivaa kamera esille kun nuo viivat huomasin ja hetken päästähän niitä ei sitten enää näkynytkään.
   Samoin sinulle!

   Poista
 4. Ompa kauniit kuvat :)
  Oikein ihanaa perjantaita ja viikonloppua!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos!
   Samoin sinulle, mukavaa viikonloppua!

   Poista
 5. Hienot kuvat!
  Mukavaa viikonloppua!

  VastaaPoista
 6. Tosi kauniit kuvat!
  Mukavaa mökkiviikonloppua! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos!
   Aamulla suunnataan nokka kohti mökkimaisemia. Ihana päästä sinne taas muutaman kuukauden tauon jälkeen. Ja päästään saunaan!

   Poista
 7. Kiitos! Oikein hyvää ystävänpäivää myös sinulle ja läheisillesi ♥

  VastaaPoista