perjantai 6. helmikuuta 2015

ROUSK, ROUSK

Rousk, rousk, rousk kuului kun lähdin kävelemään uusilla nastakengilläni. Tuo ääni tosin kuului vain paljaalla asfaltilla, mutta ei lumessa tai jäällä kävellessä.
Urheilukaupassa nämä myytiin alennuksella ja sattui niin kivasti että minun kokoani oli vielä jäljellä.

Viime vuonna olin liian myöhään liikkeellä ja kaikki nämä oli myyty loppuun.

Tämän päiväisellä kävelylenkillä jo kokeilin niitä ja hyväksi havaitsin. Sopivat jalkaan kuin valetut, eivät hanganneet mistään, vaikka kävelin usean kilometrin lenkin.
Ja se pito! Ei meinannutkaan liukastua, vaikka monessa paikassa kävelin ihan reilusti jään päällä, mikä on ollut minulle kammotusten paikka ennen näitä.


Jos tällaisia aurinkoisia päiviä rupeaa olemaan enemmän, niin voi olla että tänä talvena noita ihanuuksia ei kovin montaa kertaa tarvitse, mutta ovatpahan sitten valmiina ensi talven liukkaita varten.
Reippahasti käypi askeleet...........

Nyt lähdemme tyttären synttäreille.

OIKEIN AURINKOISTA JA LEPPOISAA VIIKONLOPPUA!

7 kommenttia:

 1. Icebugit on ihan parhaat! Kivannäköisetkin on nuo sinun kengät, mulla on nauhalliset ja kovassa menossa tahtoo aina ne nauhat aueta :) Turvallisia lenkkeilyjä vaan :)))

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hyviltä tuntuvat ja helpot laittaa jalkaan kun on vetoketjut.
   Mukavaa viikonloppua sinulle!

   Poista
 2. Nuo ovat olleet minunkin ostoslistallani, mutta eipä enää ollut minun kokoani alessa - mutta kyllä minä ensi talvena viimeistään joudun ne hankkimaan - ja niillä älynastoilla;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No voi harmi ettet saanut niitä. Älynastat olisivat vielä paremmat, mutta hyvä näinkin.
   Kuljehan varovasti :)

   Poista
  2. Rupesi tuo älynasta-asia pohdituttamaan ja lähdin Kuningaskuluttaja-sivulle kun siellä oli näitä testattu. Sitä kautta eksyin sitten kenkieni valmistajan sivuille ja sieltä luin, että minunkin kengissäni on älynastat. Käsitykseni mukaan niiden pitäisi jollain tavalla vetäytyä sisään kovalla alustalla, siis lattialla tms. mutta en kyllä ole mitään sellaista havainnut omissani.

   Poista
 3. Mulla on myös Icebugit, mutta ilman nastoja. Nuo ovat varmasti hyvät!

  VastaaPoista