keskiviikko 18. helmikuuta 2015

COMMUNAL GLOBAL

KESKIVIIKON KUVAT

Pieni Lintu-blogissa on aina keskiviikkoisin kuvia, joissa ympäri maailmaa asuvat ihmiset julkaisevat kuviansa. Kuvia ja kirjoituksia voit katsoa myös Communal Global-sivulta, täältä.


Omat tämän keskiviikon kuvani ovat mökiltä, jossa metsää on kaadettu aika lailla ja katkaistujen puiden runkojen sahauspinnat ovat saaneet hienoja aaltomaisia kuvioita.

Aaltoja on myös tulppaanien maljakossa.
Tulppaanit sai eilen J syntymäpäivänsä kunniaksi. Minulta hän sai lahjaksi myös tekemäni isoäidin neliöistä kootun torkkupeiton. Se ei kylläkään ollut mikään yllätyslahja, koska hän on virkkaamistani saanut katsella päivittäin. Nyt olen jo aloittanut toista peittoa, joka on väritykseltään aivan toisenlainen kuin tämä aikaisempi, mutta kuvio on sama. Että, tykkään tehdä noita neliöitä! Jospa nyt eläkeläisenä rupeaisikin noita tekemään vähän enemmänkin.

Toinen mökiltä napattu kuva on kävyistä, jotka ovat pudonneet puusta, joka oli kaatunut tien poikki. Sen J sahasi kappaleiksi, että jaksoi siirtää sen syrjään tieltä päästääkseen jatkamaan ajoa mökille.

Tänään tapaan ystävän ja entisen työkaverin ja menemme katsomaan näyttelyä ja varmaan nautimme kahvitkin kuulumisten vaihdon parissa. Voipa olla, jos mahdollista, että otan muutaman kuvankin, jotka näytän teille myöhemmässä postauksessa. Olen vaan vähän arka kuvaamaan tuollaisissa paikoissa. Kameran esille ottaminen tuntuu vaikealta, jos muita ihmisiä on paljon paikalla, mutta kännykällä saa jotenkin vähän "salassa" näpsittyä kuvia. Miksikähän toikin on niin vaikeaa? Otetaanhan valokuvia vaikka missä, eikä kukaan sitä ihmettele, mutta siinä vaan on jokin vaikeus, varsinkin jos ei kuvaa jotain ihmistä, vaan ottaisi kuvan vain esineistä tms. Pitäisi kai vain rohkaistua enemmän tässäkin asiassa. Vai mitä?

Rohkeaa tai ei, niin nyt toivotan kaikille oikein REPÄISEVÄÄ keskiviikkoa!

14 kommenttia:

 1. Kivoja kuvia, kiitos kun linkitit. :)

  VastaaPoista
 2. Oikein mukavaa päivää ja kyllä niitä kuvia kannattaa ottaa (jollei erikseen ole kielletty) :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. En nyt sitten kuitenkaan ottanut tällä kertaa :)

   Poista
 3. Rohkeasti kameran kanssa vain! Nopeasti sitä tottuu :-)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Pitää kyllä yrittää olla rohkeampi kameran kanssa ja ennen kaikkea tietysti kantaa sitä vähän useammin mukanaan, ettei hyvät kuvaushetket mene ohi suun!

   Poista
 4. Beautiful photography! love the divine tulips!

  Happy Week to you,
  artmusedog and carol

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Thank You Carol! Nice that You found my blog.

   Poista
 5. Upeita kuvia, sitä löytää kaikesta ihmeellistä ja kaunista, kun osaa vaan katsoa. Aurinkoa torstaihin Kristiina. <3

  VastaaPoista
 6. Kiitos Tiia! Kun kulkee silmät auki, niin saattaa tosiaan löytää ihmeellisyyksiä ja kauneutta mitä odottamattomista paikoista.

  VastaaPoista
 7. Kauniita kuvia! Ja tulppaaneita rakastan! Vähän yliampuvasti sanottu, mutta näin vain on :)
  Communal Global - ihan uusi juttu minulle. Täytyypä tutustua.
  Muuten Krisse, milloin tulet Instagramiin?
  Mukavaa viininloppua!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Tulppaanit on vaan niin ihania, että kyllähän niitä voi ihan rakastaakin :) Tosta Instagramista en oikein osaa sanoa mitään. Muistelen, että joskus, ehkä vuosi sitten olisin jo kirjautunutkin sinne, mutta en sitten oikein päässyt siihen sisälle, enkä ole siellä sen koommin käynyt.

   Poista
 8. Krisse vielä... minulle on myös vaikeaa ja hankalaa kaivaa kamera esiin esim. jossakin kahvittelussa. Ja jälkeenpäin harmittaa. Otetaanko maaliskuun teemaksi - rohkeamman tilannekuvaamisen?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Juuri noinhan se on ton kameran kanssa! Maaliskuu = rohkeamman tilannekuvaamisen kuukausi :)

   Poista