tiistai 27. tammikuuta 2015

TASAPAINOILUA

Viikon pilates-tunti takana. Olen kyllä niin iloinen siitä, että tuo harrastus tuli aloitettua. Se sopii minulle just eikä melkein. Nyt kun liikkeet pikkuhiljaa tulevat vaativammiksi, niin huomaa että kun vuosien liikunta on ollut pääasiassa kävelemistä, niin vaikeuksia on tehdä kaikkia liikkeitä hyvin. Tasapaino on mitä on ja yhdellä jalalla seisominen, samalla kun kädet ojennetaan eteen ja toinen jalka suoraksi taakse, tuntuu lähinnä akrobatialta. Miten voikin tasapainon säilyttäminen olla niin vaikeaa. Nuorena sitä seisoi vaaka-asennossa miten kauan vaan, eikä tuntunut missään.

Ja kun samalla kertaa tasapainoilun kanssa pitää muistaa hengittää oikein, niin yhtälö on yhtä kuin mahdoton!
Mutta toivon, että harjoitus tekee mestarin; tai vaikkei ihan mestaria, niin kuitenkin huomattavasti paremman.

Tähän päivään on kertynytkin ohjelmaa ihan kivasti. Iltapäivällä menen tapaamaan eläkeneuvojaa ja täytämme paperit eläkkeen hakemista varten. Olen vaan pitkittänyt sitä näin kauan, kun odotan Kevasta työeläkeotetta, jossa palkkatiedot olisivat oikein. Olen odottanut kaksi vuotta (!) asian korjaamista ja ollut monen monituista kertaa heihin yhteydessä sekä puhelimitse, että sähköpostitse, mutta korjausta ei tunnuta saavan aikaan millään.
Nyt on viimeinen hetki hakea eläkettä, joten toivottavasti saan korjattua tiedot jälkikäteen ja eläkkeen oikealle tasolle.

Illalla vielä pari tuntia lapsenlapsen hoitamista.

Täältä ovat sitten lumet ja jäät sulaneet. Vettä tulee taivaalta ja nurmikko viheriöi!

2 kommenttia:

 1. Olen ymmärtänyt, että Pilates on vaikea laji. Lykkyä sinulle tasapainoiluun ja muihinkin vaativiin liikkeisiin. Ja toivottavasti neuvottelut menevät hyvin!
  Tuntuu, että tämä vuosi 2015 on ainakin täällä blogistaniassa oikea haasteitten vuosi, niitä tipahtelee... ja tässä sinulle myös yksi lisää. Blogissani on haaste: Ilahduta bloggaajakaveria. Näin kutsun sinut mukaan.
  Mukavaa tiistai-iltaa!

  VastaaPoista
 2. En kuitenkaan pitäisi pilatesta vaikeana, mutta minä olenkin vasta aloittelijoiden ryhmässä. Liikkeet ovat rauhallisia, venyttelyjä ja taivutuksia. Uskon että pilateksen myötä saan ainakin lisää notkeutta ja hyvää mieltä.
  Kiitos haasteesta; palaillaan siihen jonkin ajan päästä.

  VastaaPoista