torstai 8. tammikuuta 2015

KESÄ JA KÄRPÄSET

Tulisipa pian aika jolloin saisi nauttia kaikesta vihreydestä luonnossa tämän sateen ja harmauden sijaan.
Tulisipa pian aika, jolloin voi istua ulkona syömässä tai kahvikupposta nauttimassa.

Tulisipa pian aika, jolloin mökkisaunan lämmöstä voi taas nauttia vaikka joka ilta jos siltä tuntuu.
Tulisipa pian aika, jolloin saunan jälkeen voi istua saunan seinustalla ja vilvoitella hyvien löylyjen jälkeen, eikä ole kiire minnekään.

Tulisipa pian aika, jolloin saa taas hätistellä kärpäsiä ja muita lentäviä ötököitä.

Tulisipa pian aika, jolloin saa taas siirrellä puutarhan kasveja "paremmille paikoille" ja illan tullen kaikesta puuhailusta väsyneenä ajatella, että olipa taas hieno päivä.

Tulisipa pian aika, jolloin saa ruveta miettimään mitä kesäkukkia tänä vuonna hankitaan.
Tulisipa pian aika, jolloin saa ruveta huiskimaan pois joka paikkaan ilmestyviä hämähäkinseittejä.

Tulisipa pian aika, jolloin saa nauttia kuumista poutapäivistä rannalla.

Tulisipa pian aika, jolloin saa ihailla laskevaa aurinkoa tyynen meren yllä.

19 kommenttia:

 1. Ihania kesäkuvia. Tulisipa tosiaan pian kevät ja kesä. Ehkä juuri se kesän odottaminen on parasta. Silloin kaikki on vielä edessäpäin :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyllähän se sieltä pikku hiljaa tulee. Kevät on aika ihanaa aikaa kanssa, kun kesä on vasta tulossa.

   Poista
 2. Ihania kesämuistoja!
  Kyllä se on jännä tämä ihmismieli, hyvä kun joulusta päästään, niin alkaa se kevään ja kesän odotus ja suunnitelmat mitä kaikkea sitä sitten ensi kesänä. Ensimmäinen siemenluettelo tuli eilen postissa ja muutama ihana uutuushan sieltä on taas tilattava :))) Tulisipa pian aika....

  Kiitos ihanasta postauksesta Krisse <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Yrtteja aion minäkin taas tänä keväänä kylvää, kun viime vuonna onnistui aika hyvin. Nyt pitää laittaa useampaa lajia. Kiva kun pidit postauksestani! Mukavaa viikonlopun alkua sinulle!

   Poista
 3. Niinpä. Minäkin olen kesän lapsi, en välitä lainkaan tästä pimeästä ja kylmästä kaudesta. J:n kanssa ollaan suunniteltu, että kun päästään eläkkeelle niin muutetaan etelään talvea pakoon ja palataan kotosuomeen pääskysten lailla vasta kun kesä koittaa :-)
  Ihania kesäkuvia kauniista mökkimaisemista. Koska normaalisti aloitatte mökkikauden, pääsiäiseltäkö? Ajattele kolmen kuukauden päästä ollaan jo huhtikuulla ja sinivuokot aloittavat kukintansa, Sitä odotellessa toivotan sinulle Krisse mukavaa loppuviikkoa!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mekin ollaan joskus mietitty, että nyt kun ollaan vapaita työelämästä, niin voisi tehdä sellaisen useamman viikon matkan johonkin etelään. Ollaan vaan vähän sellaista levotonta sorttia molemmat, että voi olla että jo parin viikon päästä tahdottaisiin kotiin tuttuihin ympyröihin.
   Aloitamme mökkikauden vähän kuinka sattuu. Jos ei ole lunta, niin mökki houkuttaa heti kun päivät vähän pitenevät. Viime vuonna taidettiin muuttaa mökille huhtikuun lopussa ja oltiin syksyyn asti.
   Huhti-toukokuu on melkeinpä sitä vuoden kauneinta aikaa! Mukavaa viikonloppua sinullekin ja vapaata; sitähän sinulla jo perjantaina on!

   Poista
 4. Mutta, mutta...jos talvea ja syksyn pimeyttä ei olisi, kesä on olisi sitä yhtä ja samaa, vuodesta toiseen. Eli kuten sanotaan, parempi nauttia vuodenvaihteluista kuin olla ikuisesti rakastunut kevääseen! Kauniit kuvat ja tunnelma kuistilla ja kahden hengen bistro pöytä on NIIN kutsuva e<3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Olen samaa mieltä siitä, että on ihanaa kun on neljä vuodenaikaa ja kaikissa niissä on oma viehätyksensä, vaikka jokaisella meistä on tietysti oma lempivuodenaikamme.

   Poista
 5. Voi tajuton, mitä tunnelmia kuvissasi ja toiveissasi!
  Ja yhdyn kyllä täysillä mukaan - tulisipa pian valo ja aurinko!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joulun aikaan olen nauttinut täysillä pimeydestä kynttilöiden valossa, mutta aina yhtä ihanaa on kun päivät pitenevät.

   Poista
 6. Oi miten kauniita kuvia♥
  Hyvää viikonloppua♥

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Susanne ja oikein kivaa viikonloppua sinulle!

   Poista
 7. ♥apua, en kestä näin ihania kuvia tämän harmauden keskellä :) ...KIITOS kuitenkin, taisin piristyä! :) :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Vähän tulee kyllä ikävä kesää, mutta pianhan se taas on täällä! Hyvä jos piristyit.

   Poista
 8. Ihana kesämökki. Uskon, ettätuonne kaipaa talven koleudesta. Pianhan se aika menee.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jo sinne kaipaa, mutta pimeät illat eivät niin kauheasti houkuttele sinne. Mutta kuukauden, parin päästä varmaan taas aletaan käydä siellä.

   Poista
 9. Ihania kesäkuvia! Ja tuleehan se kevät sieltä ja valo. Tänään tuo minun kapteenikin tuossa haikaili saarimökille, ja hänellekin tuota samaa uskoa valoin. Kyllä se aika nopsaan koittaa.
  Tammikuu on jo kohta puolessa välissä.
  Hyvää viikonloppua!

  VastaaPoista