keskiviikko 7. tammikuuta 2015

INNOSTUNEITA
Jotkut leikkikalut ovat erityisesti lasten mieleen, vaikka aikuiset ehkä eivät niitä aina niin merkillisinä pidäkään.
Tämä muovinen siivouskärry moppeineen ja harjoineen on ollut ensin veljeni tyttärellä ja nyt jo viides lapsenlapsemme siivoilee sen kanssa.
Ei ole ollut mitään eroa, onko leikkijä  ollut tyttö tai poika; kaikki ovat olleet ihastuneita tähän kärryyn.
Omien lasten leluja olemme säilyttäneet suuren määrän ja niistä rakennuspalikat ja legot ovat olleet suosittuja. Nukkeja ja nuken vaunut on myös säilytetty, mutta nuket eivät taida tämän päivän lapsia niinkään kiinnostaa, ainakaan meillä.

Olen yrittänyt metsästää kirppareilta legoja, mutta ne ovat niin haluttuja, ettei niitä useinkaan sieltä löydy. Niitäkin onneksi on säästynyt jonkin verran lapsiltamme, mutta duplo-kokoisia pitäisi saada lisää.
Kaksi pienintä lapsenlastamme olivat meillä yökylässä ja huomasin, että olisi aika siivota lelulaatikot, niin paljon vauvaleluja niissä vielä oli ja nyt ei niiden kanssa leikkijää enää ole.
Autot ja traktorit ja erilaiset pelit ovat tämän päivän suosikkeja. Isompien lastenlasten kanssa voikin jo pelata monenlaisia pelejä ja tänään huomattiin, että jo neljävuotiaskin innostuu pelaamaan Unoa aikuisen parina. Yhtä innokkaita olivat niin lapset kuin aikuisetkin ja yksivuotiaskin jakeli innoissaan ylävitosia voiton merkiksi!


4 kommenttia:

 1. Ihania hetkiä lastenlasten kanssa <3 Meillä on kanssa vintillä niin isot, kuin pienetkin legot odottamassa seuraavia rakentajia :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kannattaa säästää tulevan varalle. Vaikka me ollaan muutettu tosi monta kertaa sen jälkeen kun omat lapset olivat pieniä, niin aina on lelut kuljetettu mukana uuteen kotiin.

   Poista
 2. Niin mukavia puuhailijoita siellä...meilläkin pari kaapillista oottelemassa lapsenlapsia tenavien leluja. Pittää vissiin vaan tuota Rommia leikittää vielä tovi :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ihania ovat! Älä vaan luovu noista leluista. Niille tulee varmaan leikkijöitä tulevaisuudessa.

   Poista