maanantai 1. joulukuuta 2014

MUSTIKKAA JA MIELIPIDEKYSELYÄTäällä taas muutaman päivän tauon jälkeen.
Ensin haluan kiittää teitä edelliseen postaukseen kommentoineita. Ihanaa, että jaksatte kirjoitella tänne, vaikka postaustahtini on aika tiheä. Pitäisi ehkä pitää vähän enemmän väliä postauksiin, niin lukijoiden mielenkiintokin säilyisi paremmin. Vai mitä mieltä olet, tiheä vai harvempi postaustahti? Kumpi on parempi?
Enemmän kuvia, vähemmän tekstiä?

Teimme kävelylenkin aamupäivällä ja kuljimme metsänkin läpi. Siellä hehkuivat mustikanvarvut heleän vihreinä ja noukin niitä kimpun maljakkoon. Muutamia mustikoitakin oli vielä kiinni varvuissa.

Yöllä on lämpötila ollut pakkasen puolella, mutta hetki sitten tuli räntää ja ollaankin jo pari astetta plussan puolella.

OIKEIN MUKAVAA JOULUKUUN ENSIMMÄISTÄ PÄIVÄÄ!

15 kommenttia:

 1. ♥kaunis asetelma ja kuvat! Kivaahan se on kun postailet ja kuviasi on aina ihanaa katsella! Oikein mukavaa alkanutta joulukuuta!

  VastaaPoista
 2. Minusta sitä jokainen saa tehdä omanlaisensa blogin - lukijat sitten joko lukee tai skippaa pois :) Sinulla on kiva.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Näin on, ja vaikeahan sitä olisi tehdäkään sellaista mikä ei omalta tunnu. Kivaa on aina kuulla se että blogista tykätään, tottakai, ja sen takia välillä jos on tullut vähänlaisesti kommenttia, niin sitä ajattelee että lukeekohan tätäkään kukaan. Vaikka toisaalta blogin pitämisen aloitin alun perin ihan omaksi iloksi ja ajankuluksi :)

   Poista
 3. Kauniit kuvat postauksessa!
  Olen joskus miettinyt tuota samaa asiaa että mikä olisi hyvä postaustahti. Itse seuraan blogeja jotka päivittyvät tiheästi ja myös sellaisia jotka päivittyvät harvemmin. Jos pidän blogista on sama miten usein se päivittyy. Sinun blogistasi pidän ja käyn täällä lukemassa päivität sitten tiheään tai harvemmin. Tosin kun blogi päivittyy tiheään joka postaukseen ei ehdi jättää kommenttia vaikka lukemassa käykin. Ajattelen niin että kun tulee halu tehdä postaus niin silloin kannattaa se tehdä:)
  Kuvista pidän paljon, mutta pitkää tekstiä maltan harvoin lukea johtuen siitä että seuraan tosi useaa blogia.
  Ihanaa alkanutta joulukuuta!<3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Itse seuraan kanssa tosi montaa blogia, enkä aina jaksa lukea pitkiä kirjoituksia, mutta jos aihe on tosi kiinnostava, niin silloin kyllä luen pidemmänkin postauksen. Kuvat ovat minunkin mielestä aika tärkeitä ja niiden tulisi tietysti olla mahdollisimman hyvälaatuisiakin, että niistä nauttii. Nyt kun itse olen vähän harmistunut kommenttien alhaisesta määrästä, olen yrittänyt itse parantaa kommentointitahtia, koska uskon että jos itse kommentoi ahkerasti, niin se edesauttaa kommenttien saamista omiinkin postauksiin.
   Samoin sinulle Susanne, ihanaa joulun odotusta!

   Poista
 4. Mustikan varvut on aivan ihania. Niiden vihreys on tosi kaunis.
  Postata voi siihen tahtiin mikä itselle on sopiva. Välillä ehtii päivä ja postaus vauhtiin, ja toisinaan menee viikkoja kun se elämä vähän tuppaa sekoittamaan bloggaamista ;)
  Silloin kun on kiire, käyn kyllä lukemassa, mutta harvemmin kommentoin... Ja tosi pitkät tekstit jää lukematta, ellei aihe tosissaan ole supermielenkiintoinen.
  Blogit on ainakin minulle ajanvietettä, joten tykkään kepeydestä ja kuvista.
  Mukavaa alkanutta joulukuuta!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tykkään niiden ihanan vihreästä väristä ja keräänkin niitä silloin tällöin maljakkoon. En aina kuitenkaan laita vettä niille, koska en halua niiden kasvattavan lehtiä, paitsi keväällä.
   Minulla tuota aikaa on jo enemmän, kun olen osa-aikaeläkkeellä, joten postauksia ehtii tehdä aina kun sopiva aihe löytyy ja kun tämä lisäksi on minusta niin kivaa hommaa, niin usein tulee kirjoitettua, välillä kepeästi ja välillä vähän ajatuksellakin.
   Oikein mukavaa joulukuuta sinullekin ja kiva kun kommentoit!

   Poista
 5. Tahti on hyvä, postaa vain omaa tahtiasi!
  Kuvat JA kirjoitukset ovat kiinnostavia!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Susanna, kiva kun tykkäät. Tänään on blogini saanut kaksi uutta lukijaakin, joten eiköhän tämä tästä taas jatku hyvin!

   Poista
 6. Minusta sinulla on ihan hyvä tahti ja jokainen meistä tekee omanlaista blogiaan!
  Eikö se olekin tärkeintä, että itse nauttii bloggaamisesta niin silloin se myös välittyy lukijoillekin.

  KIva postaus jälleen ja ihanat kuvat!

  VastaaPoista
 7. Kiitos Tuulanneli! Jatkan entiseen tapaan, eikähän sitä osaisi kirjoittaakaan muulla tavalla, kuin mikä tuntuu omalta.

  Mukavaa päivän jatkoa sinulle!

  VastaaPoista
 8. Omaan tahtiin <3 Kauniita nuo mustikanvarvut!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Näin tehdään! Kivan näköisiä ovat näin "talvella".

   Poista
 9. Sitä mietin itsekin, ettei ole aikaa ja monesti paljon tapahtuu samaan aikaan. Mistä kirjottaisi? Mitä kuvia laittaisi? Aiheita on mutta ei aikaa. Tasainen tahti pitää lukijoita mukana, pitkät välit ja seurattavat unohtuvat.

  VastaaPoista