maanantai 22. joulukuuta 2014

JOULUN 2014 HITTILAHJA?

Tämän joulun hittilahja on saapunut tännekin. Mietittyäni aikani ja luettuani parista blogista kyseisen tuotteen käyttäjien kokemuksia aktiivisuusrannekkeesta, päätin minäkin tilata sellaisen itselleni.

Kahden päivän käyttökokemuksen perusteella en vielä pysty kovin paljoa käytöstä kertomaan, mutta ainakin olen molempina päivinä innostunut keräämään askelia suositellun määrän ja ylikin. Sekä tänään, että eilen tein kaksi kävelylenkkiä saavuttaakseni tavoitteenani olevan askelmäärän.
Laite näyttää askelten määrän, käytetyn ajan, kellonajan, sekä sen kuinka monta kaloria on kyseisen matkan kulkemiseen käytetty.
Laitteella pystyy myös seuraamaan nukkumiseen liittyviä juttuja ja varmaan vielä muutakin, mutta itse olen vasta päässyt pikkuisen alkuun tämän kojeen käytössä, joten neuvoja en osaa vielä antaa laitteen hienouksien käyttöön.
Minulle tärkeintä onkin tässä se, että  laite kannustaa minua liikkumaan ja kaikki muu sen päälle tuleva on sitten plussaa.

Kaiken muun lisäksi laite on mielestäni erittäin tyylikkään näköinen.
Odotan jännittyneenä sitä, että huomenna pääsen mittaamaan, miten monta askelta otan työvuoroni aikana.

IHANAA JOULUVIIKKOA KAIKILLE!

4 kommenttia:

 1. Hei sullakin sataa hiljalleen lunta blogissa!! Ihanaa Joulun odotusta!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ei näy tabletilla, eikä toisellakaan läppärillä. On se kumma juttu.

   Poista
 2. En kyllä näe itse sitä lumisadetta ainakaan tällä koneella. Aamulla näkyi hetken aikaa tabletilla, mutta sekin häipyi sitten.

  VastaaPoista
 3. Onneksi olkoon Krisse! Aktiivisuusranneke on kiva! Palaan muihinkin juttuihisi pidemmällä aikavälillä, näyttävät niin mukavilta!
  Kävellään!

  VastaaPoista