maanantai 8. joulukuuta 2014

JOULUMARKKINAT

Heipä hei taas!
Viikonloppu takana ja se menikin kivasti kun saimme ystävät vieraisille pariksi päiväksi.
Lauantai vietettiin Itsenäisyyspäivän vastaanottoa katsellen ja seurustellen.  Edellisestä tapaamisesta olikin jo ehtinyt kulua puolisen vuotta.
Sunnuntaina käväisimme kaupungilla joulumarkkinoilla. Myyjiä oli aika paljon ja tavaraa oli laidasta laitaan.
Kauneimpiin myynnissä oleviin tavaroihin kuuluivat nämä yksinkertaisen viehättävät katajasta tehdyt kranssit. Samasta kojusta ostimme taatelikakun kahvin kanssa nautittavaksi.

Tonttuja ja muita joulukoristeita oli runsaasti, mutta koristeita emme tällä kertaa ostaneet, niitä kun alkaa jo olla entisestäänkin vähän liikaa.

Yhdestä kojusta löytyi turkislakkejakin, mutta ainakin toistaiseksi leutona ja lumettomana pysytellyt talvi ei niiden ostoon houkutellut.

Lumen puute verotti hiukan tunnelmaa ja koska olimme liikkeellä keskipäivällä, niin oli hiukan liian valoisaakin joulutunnelman saavuttamiseen.

Ihana keppihevonen kurkki korin takaa ohikulkijoita.

Pipoja löytyi joka lähtöön, niin pienille kuin isommillekin. Näissä oli lämmin vuori, joten niillä pärjää ainakin näillä lämpöasteilla.

Villasukkia tietysti löytyy aina markkinoilta ja myyjäisistä. Ja mikäs sen mukavampi lahja saada kuin lämpimät ja pehmoiset sukat.

Tämä viikko on taas työviikko, johon tosin sisältyy pari vapaapäivääkin.

Joulukortit pitääkin kiireen vilkkaa kirjoittaa, kun viimeistään keskiviikkona ainakin täältä pitää kortit postittaa jos haluaa saada ne lähetettyä halvimmalla taksalla.

MUKAVAA VIIKKOA JA TOIVOTAN LÄMPIMÄSTI TERVETULLEIKSI TEIDÄT UUDET LUKIJAKSI KIRJAUTUNEET!

10 kommenttia:

 1. Vastaukset
  1. Joulumarkkinoilla on aina kiva käydä, vaikkei välttämättä mitään ostaisikaan.

   Poista
 2. Joulumarkkinat on kivoja! Varsinkin silloin, kun siellä on aitoa tavaraa! Ettei samaa mitä Prismasta tai Cittarilta löytyy :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Se aitous ja kotikutoisuus siinä onkin niin viehättävää.

   Poista
 3. Tosi houkuttelevan näköisiä juttuja markkinoilla! Taatelikakkukin kuulostaa just nyt maanantai-illan päätteeksi ihanalta... pitääkin kaivaa resepti esille ja suunnitella joku päivä leipomista...
  Ihanaa joulun odotusta sinne, Krisse <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Osa paikallisia tuotteita, joskin mukana oli myöskin sellaista mitä on suunnilleen kaikilla messuilla ja markkinoilla. Samoin sinulle mukavaa joulunalusaikaa!

   Poista
 4. Ihanat markkinat! Sammaleesta tehty nalle on vallan suloinen.
  Piipahdin edellissunnuntaina Turun Vanhan Suurtorin joulumarkkinoilla
  illalla, kun oli jo täysin pimeää. Tunnelma oli miltei taianomainen,
  kynttilälyhtyjen valaistessa toria.
  Energiaa viikkoosi Krisse <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Nalle oli kyllä aika söpö! Vanhan Suurtorin markkinoilla on aina tunnelmaa ja vielä kun toria ympäröivät kauniit, vanhat rakennukset ja mahtava Tuomiokirkko häämöttää taustalla valaistuine kuusineen.
   Kiitos Teija; toissä menee tämä viikko, mutta ensi viikko sitten taas onkin vapaata.
   Mukavaa viikkoa sinullekin!

   Poista
 5. Ihania kuvia ja tunnelmia joulumarkkinoilta! Siellä on ollut paljon kaikkea kivaa myynnissä. Taatelikakku on meidän lempijoulukakku:)

  VastaaPoista
 6. Täällä on aika monia joulumarkkinoita, niinkuin tietysti kaikkialla muuallakin. Tulee varmasti poikettua vielä jossain muuallakin.

  VastaaPoista