maanantai 29. joulukuuta 2014

JÄÄKUKKIA

Aamulla pakkaslukemat olivat jotain -13 ja pakkanen oli kuorruttanut maisemat aivan ihanan näköisiksi, jopa keskellä kaupunkia.
Ikkunassa oli valkoisia pikkuisia lumitähtiä, joita lähemmin tarkastellessa ei voinut olla ihailematta luonnon hienoja aikaansaannoksia.

Aurinko paistoi kirkkaasti, joskin aika matalalta. Nytkin  iltapäivällä se vielä paistaa, mutta puolikas kuu on jo myös näkyvilla.
Käytin pakkasaamun hyväksi ja sulatin pakastimen. Samalla tuli jääkaappikin siivottua, kun viimeisetkin jouluruoat on sieltä tyhjennetty, paitsi pieni pala kinkkua on vielä jäljellä. Pakasteet olivat ulkona parvekkeella sillä aikaa kun sulatin jäät pakastimessa.

Ihana arki on taas alkanut ja minulle se sopii, koska tykkään arjesta enemmän kuin pyhäpäivistä. Ja tällaisista arkipäivistä jolloin olen vapaalla tykkään ihan erityisesti!

Ihanaa pakkaspäivää kaikille ja ulkoilkaa jos  teillä vain se mahdollisuus on. Iltahämärissäkin tehty lenkki piristää mieltä kummasti.

8 kommenttia:

 1. Pakkasta nyt on täällä on nyt 20 astetta. Kauniita jääkukkia ikkunassa Hyvää vuoden vaihdetta:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Täällä on nyt jo lauhtunut. Samoin sinulle Ritva, oikein mukavaa vuoden vaihdetta!

   Poista
 2. Hyvä idea tuo pakastimen sulatus! Kirpakkaa Uudenvuoden odotusta sinulle!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No kun ennen joulua oli niin paljon tavaraa pakastimessa ja jääkaapissa, että silloin ei voinut sulattaa, eikä sitä paitsi ollut pakkastakaan, niin nyt kun oli otollinen tilaisuus, niin piti heti pistää toimeksi.
   Pakkanen on jo lauhtunut täällä ja lämpimämpää ovat luvanneetkin, joten kohta kai on nollakeli.

   Poista
 3. Kaunista näyttää kaupungissakin olevan.
  Kiva kun tuli lunta ja todella talvi.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Nollakelissä mennään jo tänään. Liukasta on ja lumi sulaa kohisten :(

   Poista
 4. Täällä myös keli muuttunut... isoista männyistä lumet tippuvat ja pitävät yllättävän kovaa meteliä..Toivottavasti ihmiset pysyvät ehyinä tuolla liukkailla teillä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tämän päiväinen vesisade vei loputkin lumet ja jäät!

   Poista