lauantai 27. joulukuuta 2014

IHAN TAVALLINEN LAUANTAI

Hyvää joulun jälkeistä lauantaiaamua!

Joulu meni töiden merkeissä, mutta ehtihän sitä kotonakin silti joulua viettää. Nyt alkaa tuntua siltä, että riittää joulun tunnelmointi taas tältä kerralta.
Tänään vapaapäivä ja on aikaa katsella kotia vähän arkisemmaltakin kantilta. Nimittäin pyykkejä on pesty ja astioita eilisen jäljiltä nosteltu kaappiin, kunhan kone ne ensin pesi puhtaiksi.
Joulukukka-asetelmani, se ainoa, alkoi myös näyttää vähän repsahtaneelta. Hyasinttien varret olivat venähtäneet liian pitkiksi, eivätkä ne tukikepeistä huolimatta enää pysyneet pystyssä. Kukat olivat vielä ihan kauniit ja yksi nuppukin on vielä aukeamatta.

Koska tykkään kovasti hyasinttien tuoksusta, niin halusin nauttia siitä vielä jonkin aikaa. Katkaisin kukkavarret ja tökkäsin kukat maljakkoon. Siinä ne näyttävätkin taas tuoreilta ja vähän erilaisilta. Kukkanuppujen aukeamisesta ei ole takuita, kun vedessä lilluvat.

Päivästä näyttää tulevan aivan ihana; -7 astetta ja aurinkokin näyttää tulevan esiin. Ikkunassa on kauniita kuurankukkia ja maa on paikoitellen valkoinen. Tänään on suunnitelmissa kävelylenkki kameran kanssa ja toiveissa saada muutama kaunis luontokuva otettua. Muuten mitään ihmeempää ei olekaan päivälle suunniteltu. Huomenna tämän jakson viimeinen työpäivä ja sitten viikon vapaa. Tuon vapaan jälkeen alkaakin sitten se vihoviimeinen työjakso, neljä päivää!


Näiden kuvien myötä toivotan kaikille oikein kaunista lauantaita!

5 kommenttia:

  1. Oikein mukavaa lauantaita :)

    VastaaPoista
  2. Minäkin nautin kukista ihan viimeiseen saakka. Vasta kun ovat kuihtuneet kokonaan heittelen pois. Mukavaa viikonloppua

    VastaaPoista
  3. Kiitos kommenteista Satu, Marru, Lady ja Arleena!

    VastaaPoista