torstai 11. joulukuuta 2014

ARKISTOJEN KÄTKÖISTÄ


On tässä blogin kirjoittamisessa ainakin se hyvä puoli, että tulee otettua valokuvia. Tosin nämä blogiin päättyvät kuvat ovat melkeinpä yksinomaan niitä, jotka tulevat poistetuiksi kamerasta välittömästi sen jälkeen kun ne on täällä julkaistu. Eiväthän ne yleensä ole sellaisia, että niistä jälkipolville olisi mitään esiteltävää, kun en kauhean paljon näytä kuvia ihmisistä, paitsi lastenlapsista ja niitä kuvia en tietenkään poistakaan, vaan ne tallentuvat kovalevylle ja jotkut päätyvät jopa paperikuviksikin.
Jotkut maisemakuvat tallennetaan myös, jos ovat kutakuinkin onnistuneita.

Selailin Picasasta viimevuotisia joulukuvia ja jos vielä jotain joulusomistusta joulukuusen lisäksi laitetaan, niin tuoltahan niitä viimevuotisia juttuja löytyi muistin virkistämiseksi, niin että voi miettiä mitkä haluaa tänäkin vuonna toteuttaa ja mitä ei ehdottomastikaan meillä enää nähdä.

Joko alkaa JOULU pursua ulos korvista?
Jos, niin voi lohduttautua sillä, että parin viikon päästä SE on jo melkein ohi ja voi laittaa kodin taas normaaliasuun.

Niin tai näin, mukavaa torstaita kaikille ja samalla toivotan viime päivinä uusiksi lukijoiksi liittyneet mukaan!

2 kommenttia:

  1. Kauniita kuvia! <3
    Ei pursu vielä joulu korvista ulos. Ihan joulunodotustunnelmissa täällä vielä ollaan:) Kun joulu on ohi on mukava taas keskittyä kaikkeen muuhun, mutta joulusta ja joulunajasta on ihanaa ottaa kaikki irti:)

    VastaaPoista
  2. Joulunaika on kuitenkin ihana, jos osaa ottaa sen sopivan rauhallisesti, mikä ei kylläkään aina ole niin helppoa.

    VastaaPoista