torstai 16. lokakuuta 2014

VALMIIKSI STAILATTU

Eilisessä postauksessa pohdin eteisen eri sisustusmahdollisuuksia uuden peilin tultua taloon. Vaihtoehtona oli vaalea tai vähän värikkäämpi/tummempi sisustus. Lukijoilta sain kannatusta kumpaankiin tyyliin. Ja mukavaa oli saada erilaisia muutosehdotuksia, kiitos niistä! Oli pohdittu peilin ripustuskorkeutta, lampun kokoa ja lampunjalan väriä, pöytäliinaa, eli aika paljon samoja asioita joita jo itsekin olin miettinyt. TÄSTÄ (klick) pääset katsomaan molempia vaihtoehtoja.

Nyt on uudistukset tehty. Lampuista ei kumpikaan tullut valituksi, vaan kolmas ja itseäni sitten parhaiten miellyttänyt vaihtoehto löytyi vierashuoneesta. Eli metallinen Ikea-lamppu sopii tähän , varsinkin nyt, kun pieni hopeanharmaalla kehyksellä varustettu taulu siirrettiin peilin toiselle puolelle. Nyt lamppu ja taulu edustavat samaa värimaailmaa ja sopivat siten yhteen.

Kukkaruukku vaihtui hiukan massiivisemmaksi ja väriltään tummemmaksi, joten se sopii peilin kehyksien kanssa. Pieni, pyöreä peili tuli isomman peilin viereen, jotta tasapaino säilyy ja sen mustat metallikoristeet sopivat myös toisen peilin väriin. Lipaston oikealla puolella näkyy pikkuisen valkoiseksi maalattua rottinkilehtitelinettä, johon on helppo heittää laukku kotiin tullessa.

Vielä tuli kommenteissa esille sellainen seikka, että olisiko peili liian ylhäällä. Kieltämättä se näytti paremmalta riippuessaan entisen peilin koukussa, hiukan alempana, mutta silloin se oli niin matalalla että J ei nähnyt ollenkaan päätään peilistä. Peili ei ole suuri, vaikka kuvasta voisikin saada sen käsityksen, ainoastaan 40cm korkea, joten aika tarkasti piti mitata sijoituskorkeus niin että me molemmat asukkaat nähdään itsemme siitä.

Nyt on mielestäni sisustus aika minun näköinen.
Kiitos J:lle peilin kunnostuksesta ja ripustuksesta ja isälleni joka peilin joskus on vanhana jostain hankkinut.

6 kommenttia:

 1. Hyvältä näyttää, tasapainoinen asetelma! Tepa Seinäjoelta

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tykkään itsekin, eikä mitään uutta hankittu, vaan vanhoilla jutuilla mennään.

   Poista
 2. ♥Kaunista ja harmoonista! Tykkään!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos; aika rauhallinen kokonaisuus siitä tuli.

   Poista
 3. Tasapainoinen ja selkeä kokonaisuus. Sommitelmia on kiva tehdä fiiliksen ja vuodenaikojen mukaan. Mukavaa viikonloppua sinulle!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Vähän vaihtelua kaipaa välillä ja sen takia mietinkin tuota tummempaa vaihtoehtoa syksyksi, mutta se ei sittenkään ollut ihan ominta tyyliä. Mukavaa viikonloppua sinnekin!

   Poista