tiistai 28. lokakuuta 2014

TÄTÄ MEILTÄ LÖYTYY.....

Tätä väriä meiltä löytyy aika vähän, nimittäin punaista.
Sain tosi mieleisen haasteen Materian taju-blogista. Kiitos siitä! Haasteen tarkoituksena on esitellä omasta kodista löytyvät 5 väriä, viitenä eri päivänä.
Ensimmäiseksi väriksi valitsin kotoamme punaisen, koska juuri nyt tykkään makuuhuoneen pirteästä punaisesta. Päiväpeitto sai kivuta yläkaappiin kun halusin syksyn harmautta piristämään nämä iloisen väriset pussilakanat ja tyynyliinat. Sängyn päälle sopii väriensä puolesta nyt puna-valkoisenkirjava täkki.

Näihin Ikea-kankaasta ompelemiini verhoihin en varmaan kyllästy koskaan ja ne ovatkin saaneet roikkua makuuhuoneemme ikkunassa kesät talvet jo monen vuoden ajan. Verhot ja lamppu eivät ehkä ole ihan yhteen sopivia tyyliltään, mutta kun illan tullen lamppuun sytytetään valo, niin värit sointuvat kivasti yhteen.

Punaisia astioita ei meiltä löydy, mutta jotain punaista kuitenkin astiarintamallakin on, nimittäin tämä joulunpunainen pikku kulho, jossa useimmiten palaa tuikku tai kynttilä, mutta voi siihen pientä tarjottavaakin laittaa. Kunhan päästään vähän lähemmäksi joulua, niin tulee taas tämäkin kulho käyttöön.

Punaisia huonekaluja löytyy tasan yksi, eikä sekään ole kirkkaan punainen, vaan vanhahtavan punainen. Tämä kirpputorilta parikymmentä vuotta sitten bongattu kaappi on minulle rakkain huonekaluistamme. Alunperin se oli vaaleaksi maalattu, mutta maalattiin heti meille muuton jälkeen tällä värillä. Nyt se on keittiössämme astiakaappina.

Kylpyhuoneen kaapista löytyikin yllättävän paljon punaista. Onkohan niin, että punainen väri on myyvin ja huomiota herättävin väri kosmetiikkarintamalla? Ainakin omassa kaapissani tein sen havainnon, että kaikki hiusten käsittelyyn tarkoitetut tuotteet jotka kaapissani on ovat punaisissa pakkauksissa.

Alkujaan tämä haaste lähti liikkeelle SYHINÄ-blogista ja on kierrellytkin jo aika monessa blogissa.

Koska tarkoituksena on haastaa joku uusi blogi mukaan joka päivä, niin haluan ensimmäiseksi haastaa mukaan ONNEN HETKIÄ PARATIISISSA-blogin TEIJAN.


Toivottavasti ehdit mukaan tähän mukavaan haasteeseen!

4 kommenttia:

 1. Kaappi muistuttaa lapsuudenkotini astiakaappia, tykkään tästä kaapista.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kaappi on sopivan kokoinen, ei liian iso, mutta siihen kuitenkin mahtuu paljon tavaraa.

   Poista
 2. Tartuitpa ripeästi :).
  Tuo keittiökaappi on huippu hieno ja punaisen värisävy upea.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tämä tuli hyvään saumaan; postausaiheista oli vähän pulaa juuri nyt.

   Poista