keskiviikko 1. lokakuuta 2014

IDEOITA BLOGGAAMISEEN

Hei!
Jo jonkin aikaa on mietityttänyt sellainen juttu, että tähän bloggaamiseen pitäisi saada jotain uutta. En vaan keksi mitä se olisi. Kyllästymisestä ei minun kohdallani ole kysymys, koska tykkään tästä ihan älyttömästi, mutta ideoista tahtoo olla puutetta. Uskon että tämä on tuttu tunne monille muillekin bloggaajille.
Nyt kun kesä on vaihtunut syksyyn ja viihdytään enemmänkin kaupunkikodissa, jäävät mökkipostaukset vähemmälle. Pikkukaupungissa ei noita tapahtumia ihan läkähdyksiin asti ole, paitsi kesällä, joten jotain muuta pitäisi keksiä mistä kirjoittaa ja kuvia ottaa.
Mistä sinä haluaisit minun kirjoittavan? Onko kuvia liikaa/liikaa vähän? Tekstiä liikaa/liian vähän? Postaustahtini voi joidenkin mielestä olla liian vauhdikas, mutta siihen en lupaa muutosta. Kun idea iskee, silloin on toimittava, tulkoonkin sitten vaikka kaksikin postausta samana päivänä.
Olisi tosi kivaa, jos saisin ehdotuksia postausten sisältöön!

No kohta on edessä lähtö pohjoista kohti, kun pääsemme lomailemaan  ihaniin Ylläksen maisemiin. Sieltä sitten ainakin tulee roppakaupalla kuvia ja vähän tekstiäkin.

Mukavaa syksyistä keskiviikkoa !6 kommenttia:

 1. Minullakin iskee välillä tyhjää. Mutta kun lasken käteni näppäimille siitä se sitten lähtee, joskus tulee kirjoitettua liian pitkästi. Olen huomannut, että ei täällä kovin pitkiä selostuksia haluta lukea. Kuvat ratkaisevat useinkin, luonnossa tykkäisin liikkua enemmänkin kuvailemassa, se on taas eri asia tykkäävätkö lukijat. Eivät kaikki ainakaan jaksa kovin monesta blogista niitä katsella.
  Joten kaikkea sekalaista tulee kirjoitettua maan ja taivaan väliltä.
  Persoonaani olen vähän pitänyt taka-alalla, mutta nyt sekin on hieman "riistäytynyt", kun piti laittaa uusi profiilikuva.
  Aloitin joku aika sitten instagramin, sekin on aika kivaa, vaikka ei se blogeihini paljonkaan vaikuta, useimmilla ei ole instagramia, siis jotka käyvät blogeissani.
  Sinne on niin helppo laittaa kotikuvia.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Saman olen minäkin huomannut ettei kovin pitkiä sepustuksia lueta, enkä aina itsekään niitä jaksa lukea toisten blogeissa. Instagramissa en ole käynyt, mutta Pinterestissä aloitin, mutta ei se sitten kuitenkaan ollut minun juttuni. Luontokuvat ovat aina kaunista katseltavaa.
   Ps. Jännä juttu muuten se, että jos ei tiedä miltä joku ihminen todellisuudessa näyttää, niin äänen tai esim. jonkin kirjoituksen perusteella kuvittelee hänet "aina" ihan eri näköiseksi kuin mitä hän todellisuudessa sitten on. Sinunkaan ulkonäköäsi en osannut arvata ollenkaan oikein. Luulin että olet vaaleatukkainen, aika pitkä hiuksinen, ei silmälaseja. Hyvä että laitoit kuvan. Minunkin olisi aika laittaa uusi profiilikuva, kun hiukset ovat ihan eri pituiset ja malliset nykyään.

   Poista
 2. Sinun erilaisuutesi on Ahvenanmaa. Sää on siellä erilaista, kuten itse asiassa taitaa kaikki muukin olla mannersuomeen verrattuna. Jo syksy etenee siellä eri tavoin muin muualla Suomessa. Raportoi siitä - kuva olis kiva :-) Puhumattakaan talvesta, jokapäiväisestä elämästä ja sikäläisistä tapahtumista.

  Kaikki se, mikä sinulle on arkipäivää, on meille muille eksotiikkaa. Valaise meitä :-) Kerro, milloin kannattaa tulla turisteilemaan ja missä tulisi käydä, missä yöpyä, missä syödä. Tässä jotain ihan alkajaisiksi. Ja jouluhan on tulossa kovaa vauhtia - miten sinä valmistaudut jouluun?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Susanna ihanasta kommentista! Paljon vihjeitä annoit tuleviin postauksiin. Yritän pitää mielessä noita aiheita. Itse asiassa kirjoitanpa itselleni ihan ylös noita aiheita, etten unohda. Nyt, kuten postauksessakin kirjoitin olemme lähdössä Lappiin ja sieltä tulee asiaa lähipäivinä, mutta sitten kun on palattu kotiin, niin alan miettiä Ahvenanmaa-juttuja. Aika paljon niitä olen jo kirjoitellutkin ja välillä pelkään, että liikaakin kirjoittelen niitä. Toivottavasti lukijat jaksavat niitä vielä seurata. Totta pn myös tuo, että sitä turtuu omaan elinympäristöönsä, eikä aina näe sitä samalla tavalla kuin toiset sen ehkä näkevät.

   Poista
 3. Tuttu tunne on että jotain uutta blogiin haluaisi muttei keksi mitä:) Mutta jostain se inspis postaukseen sitten tulee taas. Luulisin että kauniista kuvista kaikki tykkäävät, mutta kohtuudella kuitenkin kuvia ja pitkät tekstitkin jää varmaan monelta lukematta. Varmaan se että tekee blogia innostuneena ja sydämestä välittyy myös lukijalle. Itse olen ajatellut että kirjoitan niistä asioista mitkä itsestä tuntuu hyvälle, kun ikinä ei tiedä mistä lukija tykkää. Ja niin säilyy into blogin pitämiseenkin. Itseäni kiinnostaa muiden blogeissa ihan tavallinen bloggaajan elämä. Arki touhuineen, juhlat kun on niiden aika, matkat jne...
  Blogisi on ihana ja mielenkiintoinen juuri näin. Innolla odotan kuvia tulevalta reissultanne.

  VastaaPoista
 4. Kiitos Susanne hyvästä kommentista. Kuvia tulen laittamaan sekä Lapista, että ajomatkalta sinne ja takaisin. Ajammehan sentään n. 2000km, joten kuvattavaa ja kauniita näkymiä luulisi löytyvän.

  VastaaPoista