perjantai 12. syyskuuta 2014

TAAS REMPATAAN

Mukavaa perjantaiaamua!
Iso pino silitettävää odottaa silityksestä EI-pitävää tekijäänsä. Mikä siinä on että siihen puuhaan ryhtyy vasta kun on ihan pakko. Kai se on se, kun juuri kun on saanut urakan tehtyä, niin uutta silitettävää ilmestyy kuin tyhjästä. Ja kuitenkaan en kuulu siihen porukkaan, joka silittää ihan kaiken, kuten entinen työkaveri, joka silitti jopa pikkuhousut.

Muutakin pikku puuhastelua päivälle löytyy. J maalasi jo aamutuimaan saunakamarin katon ja minä jatkan seinien maalaamisella. Paneelissa on niin monta uraa, että ihan suitsait vetämällä homma tuskin hoituu, vaan maalia saa tökkiä jos jonkinlaisella pensselillä kapeisiin rakoihin. Maalauskerroksia tulee varmaankin taas kolme, joten vaikka huone ei koolla olekaan pilattu, niin hommaa piisaa.

Ihan pelkkää työntekoa ei tämä päivä sentään ole. Illalla menen "ompeluseuraan". Meidän ompeluseurassa ei kylläkään ole enää vuosiin pahemmin ommeltu, vaan nykyään keskitymme enemmän herkutteluun ja mukavaan yhdessäoloon. Tänään tapaamme mökkimaisemissa, joten saunomista ja uimistakin on tarjolla halukkaille. Kiva ilta tulossa; sen tiedän jo etukäteen.

MUKAVAA VIIKONLOPUN ALKUA KAIKILLE LUKIJOILLE!

Ja tervetuloa blogini lukijaksi MARIKA. Marikan blogiin pääset TÄSTÄ.

1 kommentti:

  1. Olen epähuomiossa poistanut kaikki kommentit blogistani väliltä 4.7.-21.9

    VastaaPoista