tiistai 2. syyskuuta 2014

MEIDÄN KESÄ

Kesästä 2014 on jäänyt monia mukavia muistoja mieleen. Kesä alkoi oikeastaan jo toukokuussa, jolloin saimme nauttia helteisistä päivistä. Koulut eivät vielä olleet päättäneet kevätlukukauttaan, kun jo täällä oli täysi kesä. Mekin muutimme mökillle jo huhtikuussa.

Kesään kuului kaikkea mitä kesään yleensä on totuttu liittämään. Mökkielämää, ystävien ja sukulaisten tapaamisia. Hyvää ruokaa ja juomaa, mukavaa yhdessäoloa ja pientä matkusteluakin. Hiukan täytyi ansiotyötäkin tehdä tänä viimeisenä työssä olemisen kesänä. Ja taas kerran saatiin nähdä kuinka kesätyöntekijöistä onnettoman alun jälkeen kehkeytyi ihan varteenotettavia työkavereita, jotka valmistuttuaan kukaties palaavat työskentelemään kanssamme. Tai ei minun kanssani, koska tämä oli minun viimeinen kesäni työelämässä.

Remonttia on tehty, nimittäin mökin molemmat makuuhuoneet on remontoitu ja myös sauna koki uudesti syntymisen. Saunan uutta ulkonäköä voit käydä kurkkaamassa TÄÄLLÄ ja makuuhuoneen uutta ilmettä löytyy TÄÄLTÄ. Mattoja pesty, herkuteltu ja nautittu kauniista kesästä, joka tosin kesäkuussa ei näyttänyt niitä lämpimimpiä puoliaan.

Kesää on vietetty myös lapsien perheiden kanssa ja onpa käyty sirkuksessakin. Sukulaisvierailuista on saatu nauttia ja ystäviä tavattu.
Elokuussa meitä hikoilutti ennen kuulumaton hellejakso, joka sai vannoutuneimmankin auringonpalvojan hakeutumaan varjoon.

Tällainen oli kesä 2014. Nyt on hyvä kohdata syksyn kirpeät ilmat ja kohta on edessä paluu kaupunkiasuntoon. Toki aikomuksenamme on vielä asua tämä syyskuu täällä mökillä jos eivät ilmat ihan mahdottomiksi mene.

Työtä ja mökkeilyä vuorotellen, siitä on syyskuu tehty.


1 kommentti:

  1. Olen epähuomiossa poistanut blogistani kaikki kommentit ajalta 4.7.-21.9

    VastaaPoista