keskiviikko 10. syyskuuta 2014

INTIAANIKESÄ?

Isännän kalansaalis tältä päivältä. Verkossa oli 21 ahventa. Tässä ne makaavat kuin hylkeet rantakivellä.

Niistä saatiin jo makoisa ateria tänään ja vielä jäi paljon pakastettavaksikin. Sää on ollut melkein helteisen lämmin. Oliskohan tämä nyt sitä intiaanikesää? 

Sudenkorentoja tuntuu olevan joka paikassa, eivätkä ole erityisen pelokkaitakaan kun päästivät minut näin lähelle kuvaamaan. Olivat varmaan nekin hieman pyörryksissä auringosta ja lämmöstä.


Leikkasin lyhyiksi kukkapenkin kolme pensashanhikkia, kun olivat niin suuria, että peittivät jo osan kukkasistakin. Voi olla että kaivan jonkun niistä kokonaan ylös.

Tämä päivä on mennyt ihan tavallisissa kodin(mökin) puuhailuissa. Leivoin kolme puolukkapiirkkaa pihalta noukkimistani puolukoista ja kaksi niistä lähtee J:n mukana huomenna peliporukan kahvileiväksi. Sitä kolmatta olemme tänään nauttineet kahvin kanssa.
Tyhjensin terassin kukkalaatikot kesäkukista, kun alkoivat olla sen verran huonon näköisiä, etten jaksanut niitä enää katsella. Myös nurmikon leikkasin tänään ja se onkin taas pitkästä aikaa sen värinen kuin nurmikon kuuluu olla, eli vihreä, kiitos viimeaikaisten sateiden.

Viikko on taas puolessa välissä.

Moi!

1 kommentti:

  1. Olen epähuomiossa poistanut kaikki kommentit blogistani ajalta 4.7.-21.9

    VastaaPoista