sunnuntai 7. syyskuuta 2014

AAMULLA KELLO KUUSI


Mahtava sumu peitti maisemat aamulla kuuden jälkeen kun ajelin mökiltä töihin. Kaikkein sumuisimmissa paikoissa ei nähnyt eteensä kuin pienen matkan.
Ensimmäisen kuvan otin laiduntavista hevosista. Aurinko oli juuri nousemassa, hevoset söivät rauhallisesti heinää, eivätkä välittäneet minusta kun pysäytin auton tämän kauniin näyn nähdessäni. Kameraa ei minulla mukana ollut ja jouduinkin tyytymään puhelimella kuvaamiseen. Pitäisi aina pitää kamera autossa mukana, kun ei koskaan tiedä mitä hienoa matkalla näkee.
Toisen kuvan otin tien varresta pysäytettyäni auton. Olisi ollut kiva napata vielä kuva niistä kaikkein sumuisimmista paikoista, mutta joku olisi voinut törmätä minuun jos olisin pysäyttänyt auton siellä sumun keskellä.
Olin tosi onnellinen, kun ajattelin että autolla sentään on melko turvallista liikkua sumussa, toisin kuin jos olisi ollut veneessä. Hui!
Nyt ei ole sumuista tietoakaan, vaan päivä on ollut aurinkoinen ja kesäisen lämmin.Illalla täytyykin kastella kukkia ja pienempiä pensaita pihalla, niin kuivilta vaikuttavat.

1 kommentti:

  1. Olen epähuomiossa poistanut kaikki kommentit blogistani ajalta 4.7.-21.9

    VastaaPoista